Växelbruksvägen 43

Växelbruksvägen 43

Slutpris

3 950 000 kr


Västerhaninge - Nedersta— Västerhaninge— Haninge

Växelbruksvägen 43


Slutpris
3 950 000 kr

Västerhaninge - Nedersta— Västerhaninge— Haninge

Stilsäkert radhus för den bekväma familjen!

Med ett fantastiskt läge mot allmänning och natur ligger detta moderna och väldigt stilfulla radhus om 121 kvm med altaner på fram och baksida samt generösa vistelseytor inomhus som utomhus. Huset präglas av harmoniska färgval, trendsäkra interiöra detaljer och anpassningar gjorda för ett fridfullt familjeliv från start.
Här finns fyra generösa sovrum, två helkaklade badrum, en rymlig tvättstuga samt ett påkostat Marbodalkök med modern vitvarupark och exklusiva kompositbänkar. På ett elegant sätt övergår köket via matplatsen till det luftiga vardagsrummet med stora fönster och utgång till en fantastisk uteplats med en generös tomt med staket runt om. Här finns en pergola, en mindre lekstuga för barnen, ett redskapsförråd samt en robotgräsklippare som ingår i köpet.
Vid huset framsida ryms ett fordon med möjlighet till totalt två-tre fordon. Här finns även en fin insynsskyddad uteplats och en stilfull entréträdgård.
Från huset är det en stenkast bort till den omtyckta lekplatsen, utegymmet med löpspår samt Jensens förskola belägen endast ett par hundra meter bort.

Västerhaninge präglas av en familjär känsla med blandad bebyggelse i naturnära omgivningar. Här finns allt från ishall, fotbollsplaner och ridskolor samt flertal golfanläggningar. För barnfamiljen finns mångfaldig barnomsorg att välja mellan med allt från flera förskolor till nybyggda Ribby högstadieskola. I Västerhaninge centrum finns all närservice familjen kan behöva som bl.a matbutiker, restauranger, vårdcentral, bank, apotek och systembolag.
Bostaden är belägen mellan Västerhaninge och Krigslida, båda med pendeltågsstation varifrån Stockholm City nås inom 30 min.

Välkommen med ditt intresse och till detta familjära och bekväma boende!


Boarea
121 kvm
Avgift
5 430 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2024-04-26

Mäklarhuset Haninge

Denna radhus på Växelbruksvägen såldes av oss 2024-04-26. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Växelbruksvägen.

Boka värdering

Biljana Milinovic

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, bosniska, kroatiska, serbiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.