Mårdvägen 26

Mårdvägen 26

Slutpris

4 520 000 kr


Handen— Haninge

Mårdvägen 26


Slutpris
4 520 000 kr

Handen— Haninge

Underbar villa med stort garage!

Varmt välkomna till detta trivsamma hem omgiven av grönska i Handens populära villaområde! Fridfullt och bekvämt beläget boende tack vare den skyddade skafttomten och närheten till utmärkta kommunikationer samt Handen C:s gedigna serviceutbud.

Disponerat på två plan finns här genomgående generöst ljusinsläpp, vackra snickerier och inredningsdetaljer samt härliga inslag såsom vedspisen i köket och den mysiga braskaminen i vardagsrummet. Från köket kan man njuta av morgonkaffet med utsikt över trädgårdens egna oas där småfåglarna trivs och samlas. Från vardagsrummet finns utgången till balkongen som bjuder på en utsikt över grannskapet och från balkongens sköna skugga kan man ta sig nerför trappan till altanen och njuta av solen. På entréplan finns även två sovrum, badrum samt en matsal som kan göras om till ett ytterligare sovrum.

På nedre plan finns garaget som har brunn, vatten och gott om plats finns för såväl bil som förvaring. Bekvämt beläget med ingång direkt in till huset. På nedre plan finns även tvättstuga, förråd, badrum samt en stor gillestuga som med enkla medel kan delas av i två sovrum.

Fastighetens trädgård är något som bara måste upplevas på plats! Trappan och stigen som leder upp till huset är omgivet av gröna växter och ett flertal trevliga uteplatser där man kan njuta av trevligt sällskap och områdets lugn. Här finns även en stor, plan gräsyta som passar perfekt för bollspel, studsmatta och annan barnlek. För den med gröna fingrar kan endast fantasin sätta gränser för möjligheterna i denna underbara trädgård.

Varmt välkomna med ert intresse redan idag!


Boarea/biarea
98/98 kvm
Driftkostnad
40 062 kr/år
Tomtarea
990 kvm
Rum
4 rum (3-5 sovrum)
Såld
2019-08-31

Mäklarhuset Haninge

Denna villa på Mårdvägen såldes av oss 2019-08-31. Se alla våra försäljningar i Handen samt även på Mårdvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.