Mårdvägen 26 / Handen / Haninge

Underbar villa med stort garage!

Slutpris
4 520 000 kr
Boarea/biarea
98/98 kvm
Driftkostnad
40 062 kr/år
Tomtarea
990 kvm
Rum
4 rum (3-5 sovrum)
Såld
2019-08-31
Bostaden är såld!

Denna villa på Mårdvägen såldes av oss 2019-08-31. Se alla våra försäljningar i Handen samt även på Mårdvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Handen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till detta trivsamma hem omgiven av grönska i Handens populära villaområde! Fridfullt och bekvämt beläget boende tack vare den skyddade skafttomten och närheten till utmärkta kommunikationer samt Handen C:s gedigna serviceutbud.

Disponerat på två plan finns här genomgående generöst ljusinsläpp, vackra snickerier och inredningsdetaljer samt härliga inslag såsom vedspisen i köket och den mysiga braskaminen i vardagsrummet. Från köket kan man njuta av morgonkaffet med utsikt över trädgårdens egna oas där småfåglarna trivs och samlas. Från vardagsrummet finns utgången till balkongen som bjuder på en utsikt över grannskapet och från balkongens sköna skugga kan man ta sig nerför trappan till altanen och njuta av solen. På entréplan finns även två sovrum, badrum samt en matsal som kan göras om till ett ytterligare sovrum.

På nedre plan finns garaget som har brunn, vatten och gott om plats finns för såväl bil som förvaring. Bekvämt beläget med ingång direkt in till huset. På nedre plan finns även tvättstuga, förråd, badrum samt en stor gillestuga som med enkla medel kan delas av i två sovrum.

Fastighetens trädgård är något som bara måste upplevas på plats! Trappan och stigen som leder upp till huset är omgivet av gröna växter och ett flertal trevliga uteplatser där man kan njuta av trevligt sällskap och områdets lugn. Här finns även en stor, plan gräsyta som passar perfekt för bollspel, studsmatta och annan barnlek. För den med gröna fingrar kan endast fantasin sätta gränser för möjligheterna i denna underbara trädgård.

Varmt välkomna med ert intresse redan idag!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Handen/Haninge C

Handen är centralorten i Haninge kommun som är Sveriges största skärgårdskommun. Förutom vacker natur med den fina skärgården som kronan på verket så finns här allt från frisbeegolfbana till gästhamnar och ett sprudlande kulturliv. I Haninge finns fräscha sportanläggningar, flera bibliotek, ett rikt föreningsliv och aktiviteter för alla.

Shopping och serviceutbud i toppklass

Upplev Haninges största mötesplats, Handen Centrtum, här händer något varje dag! Här finns gemenskapen och butikerna som ger mersmak. Bland mode, sport, inredning och mycket annat, hittar du även sköna matställen samt tjänster och service för vardag och fest. Port 73 är en handelsplats i Haninge som invigdes i oktober 2010 och ligger invid Riksväg 73, mitt i trafiknavet som sammanlänkar Haninge, Tyresö och Nynäshamn. Med två stora matbutiker, kombinerat med en centrumgallerias breda utbud och en stor parkering, finns här den perfekta platsen för shopping, mat och att umgås. I Handen finns även populära ICA Maxi som ligger i anslutning till Systembolaget.

Sport och fritid runt hörnet

Rudans friluftsområde och naturreservat ligger central i Handen bredvid pendeltågsstationen. Här kan du ta del utav sommaren på bästa möjliga sätt med att fiska, bada, cykla och vandra. Det finns flera vandrings- och motionsleder samt en mountainbikeslinga. Du kan även spela frisbeegolf, beachvolleyboll och boule på särskilda banor. På vintern kan man åka skridskor på den stora sjön och längdskidor i de upplysta spåren. I Handen finns även ett flertal stora sportanläggningar och Torvallas sim-och ishall.

Kommunikationer

I Handen finns det utmärkta kommunikationer via pendeltåg, ett flertal bussar samt smidiga bilvägar. Pendeltåget tar dig till Stockholm C på 25 min och under nattetid finns det bussar som ersätter sträckan. Det finns flera busslinjer, bland annars direktbussar som går till Gullmarsplan. För den bilburne kan man snabbt ta sig ut på 73:an som tar ca en kvart till Stockholm C.

Skolor och Barnomsorg

Runstensskolan F-6, Söderbymalmsskolan 7-9, Vikingaskolan F-6, Deltaskolan 7-9, Haninge Montessoriskola F-5, Rudanskolan 4-9, Fredrika Bremer gymnasiet, Riksäpplet gymnasieskola. Här finns även förskolor så som pysslingen, Baldersro, Björken samt montessoriförskolan Ekorren.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.