Nynäsvägen 84, vån 12 / Handen - Haninge / Handen / Haninge

Fantastiskt boende med en obeskrivlig utsikt från våning 12!

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea
64 kvm
Avgift
3 442 kr/mån
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Våning
12 av 18 (Hiss finns)
Såld
2019-03-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nynäsvägen såldes av oss 2019-03-16. Se alla våra försäljningar i Handen samt även på Nynäsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Handen - Haninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nyproducerad lägenhet om 64 kvm med stor balkong (18 kvm) på våning 12 - med milsvid utsikt ända bort till Stockholm City! Gavelläget ger ett fantastiskt ljusinsläpp och en grym utsikt från två väderstreck. Genomtänkta och stilrena tillval såsom golv som pryds av vitlaserad ek, kök med tillvalda luckor i tidsenlig mörkgrön/ grå nyans samt arbetsytor i sobra färger. Känslan är både modern och unik. Ni välkomnas av en hall med goda avhängning -och förvaringsmöjligheter via garderob med skjutdörrar av spegel. Ett stilfullt kök och vardagsrum i en social och öppen planlösning. Från vardagsrummet har ni en hänförande utsikt mot skog, vatten och ända bort till Globen. Ett modernt badrum med stilrena materialval och utrustat med bl.a. golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Klinkergolv och helkaklade väggar.

Inom kort byggs 450 bostäder tillsammans med specialistsjukhus, biograf, butiker, restauranger samt en ny modern bussterminal under marken. Med mindre än en minuts promenad kommer du att kunna nå bussterminalen samt pendeltåget som tar dig till Stockholm City på 23 minuter. Haninge centrum finns runt hörnet med sitt generösa utbud av butiker och restauranger. Vill du bada eller njuta av naturen finns naturreservatet Rudan några minuter bort. I byggnaden finns det även två lokaler som enligt plan ska hyras ut till Coop och kaféverksamhet. Dessa beräknas årligen inbringa cirka 2 miljoner till föreningen (enligt eko. plan).

Observera att lägenheten står angiven som en 3:a i föreningens register och planlösning. Vägg mellan vardagsrum och det rum vi presenterar som det mindre av två sovrum är idag inte uppsatt utan lämnas över till nästa ägare att välja om denna skall sättas upp.

Lägenheten marknadsförs med VR (virtual reality) vilket innebär att ni kan "gå på visning" när ni önskar det. Terrassen och utsikten bör dock upplevas på plats - välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration