Nynäsvägen 84, vån 12

Nynäsvägen 84, vån 12

Slutpris

2 800 000 kr


Handen - Haninge— Handen— Haninge

Nynäsvägen 84, vån 12


Slutpris
2 800 000 kr

Handen - Haninge— Handen— Haninge

Fantastiskt boende med en obeskrivlig utsikt från våning 12!

Nyproducerad lägenhet om 64 kvm med stor balkong (18 kvm) på våning 12 - med milsvid utsikt ända bort till Stockholm City! Gavelläget ger ett fantastiskt ljusinsläpp och en grym utsikt från två väderstreck. Genomtänkta och stilrena tillval såsom golv som pryds av vitlaserad ek, kök med tillvalda luckor i tidsenlig mörkgrön/ grå nyans samt arbetsytor i sobra färger. Känslan är både modern och unik. Ni välkomnas av en hall med goda avhängning -och förvaringsmöjligheter via garderob med skjutdörrar av spegel. Ett stilfullt kök och vardagsrum i en social och öppen planlösning. Från vardagsrummet har ni en hänförande utsikt mot skog, vatten och ända bort till Globen. Ett modernt badrum med stilrena materialval och utrustat med bl.a. golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Klinkergolv och helkaklade väggar.

Inom kort byggs 450 bostäder tillsammans med specialistsjukhus, biograf, butiker, restauranger samt en ny modern bussterminal under marken. Med mindre än en minuts promenad kommer du att kunna nå bussterminalen samt pendeltåget som tar dig till Stockholm City på 23 minuter. Haninge centrum finns runt hörnet med sitt generösa utbud av butiker och restauranger. Vill du bada eller njuta av naturen finns naturreservatet Rudan några minuter bort. I byggnaden finns det även två lokaler som enligt plan ska hyras ut till Coop och kaféverksamhet. Dessa beräknas årligen inbringa cirka 2 miljoner till föreningen (enligt eko. plan).

Observera att lägenheten står angiven som en 3:a i föreningens register och planlösning. Vägg mellan vardagsrum och det rum vi presenterar som det mindre av två sovrum är idag inte uppsatt utan lämnas över till nästa ägare att välja om denna skall sättas upp.

Lägenheten marknadsförs med VR (virtual reality) vilket innebär att ni kan "gå på visning" när ni önskar det. Terrassen och utsikten bör dock upplevas på plats - välkomna på visning!


Boarea
64 kvm
Avgift
3 442 kr/mån
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Våning
12 av 18 (Hiss finns)
Såld
2019-03-16

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Nynäsvägen såldes av oss 2019-03-16. Se alla våra försäljningar i Handen samt även på Nynäsvägen.

Boka värdering

Zolle Baleng

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, kurdiska, persiska ...+3

Jessica Winter

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.