Sleipnervägen 57

Sleipnervägen 57

Slutpris

1 355 000 kr


Centrala Handen— Handen— Haninge

Sleipnervägen 57


Slutpris
1 355 000 kr

Centrala Handen— Handen— Haninge

Generös 1,5:a med potential!

Med ett av områdets bästa lägen finns nu denna (inom kort) stambytta och generösa 1,5:a med stora möjligheter till "egen prägelsättning" samt med en härlig söderbalkong. Lägenheten om rymliga 63 kvm består av ett (fr.o.m 1 juli) färdigrenoverat och stambytt badrum , rymligt kök, vardagsrum där köparen med lite fantasi även skapar ett rymligt sovrum/alkov samt otroligt goda förvaringsmöjligheter i såväl hall, klädkammare som i det rymliga förrådet som nås inifrån den egna bostaden.
Bekvämligheter som cykelförråd/barnvagnsförråd finns beläget intill.

Här bor du i en bra förening med de stora arbetena bakom sig samt med ett centralt läge. Inom föreningen finns tillgång till flertal tvättstugor samt extra förråd att hyra. Parkeringsplats med och utan el finns såväl som garage.
Utanför bostaden finns flertal grönområden, lekparker, grillplatser, fotbollsplan, Valla livs med Postnord paketbox samt Ica Nära med utsökt närservice.
Från bostaden nås såväl pendeltåg, bussar, Haninge Centrum som Slätmossens samt Rudans naturreservat inom 10 minuter. Gott om strövområden, motionsstigar, badhus samt ishall finns i din absoluta närhet.

Varmt välkommen för en upplevelse på plats - Kontakta mäklaren idag!


Boarea
63.5 kvm
Avgift
4 042 kr/mån
Rum
1,5 rum (1 sovrum)
Våning
BV
Såld
2023-04-14

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Sleipnervägen såldes av oss 2023-04-14. Se alla våra försäljningar i Handen samt även på Sleipnervägen.

Boka värdering

Biljana Milinovic

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, bosniska, kroatiska, serbiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.