Vallavägen 183 / Handen / Haninge

Smart planerad bostad i barnvänligt område!

Slutpris
2 250 000 kr
Boarea
106 kvm
Avgift
5 782 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3
Såld
2019-05-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vallavägen såldes av oss 2019-05-10. Se alla våra försäljningar i Handen samt även på Vallavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Handen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjligheten att köpa denna härliga 4:a i ett populärt och barnvänligt område med fräscht kök, underbart burspråk samt två renoverad badrum. Lägenheten är belägen två trappor upp, generöst ljusinsläpp i hela bostaden och en härlig inglasad balkong. Omgivningen består av bilfria innergårdar, välskötta lekparker och stora grönområden som skapar ett idylliskt hem för alla barnfamiljer. Stabil och välskött förening med ett av områdets lägsta avgifter. Ta tillfället i akt och förvärva denna härliga bostad.

Bostaden ligger perfekt belägen med närhet till det mesta, gångavstånd till både snabbmatsrestaurang, ICA butik, skolor och busshållplats. En promenad på några minuter tar dig till Haninge Centrum med stort serviceutbud eller pendeltåget som tar dig in till Stockholm C på under 30 minuter.

Varmt välkomna till Vallavägen 183!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration