Vallavägen 117 / Handen / Haninge

Underbar 2:a med uteplats i bästa läge!

Slutpris
1 975 000 kr
Boarea
68 kvm
Avgift
4 175 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
BV
Såld
2019-09-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vallavägen såldes av oss 2019-09-03. Se alla våra försäljningar i Handen samt även på Vallavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Handen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna generösa 2:a som med enkla medel kan nyttjas som en 3:a. Lägenheten är belägen på entréplan och har en fantastiskt uteplats med utmärkt solläge rakt västerut, inbäddad i härlig grönska med utsikt över föreningens innergård med lekplats.

Lägenheten har genomgående stora ytor där alla rum och ytor är väl tilltagna. I hallen finns gott om utrymme för avhängning och förvaring, rymligt sovrum med garderober och ett kök som skulle göra även den mest kräsne hemmakocken nöjd och där det finns plats för stort matbord och trevliga familjemiddagar. Vardagsrummet kan med fördel delas av så att man får ytterligare ett sovrum. Till lägenheten hör också ett förråd som praktiskt sätt ligger precis bredvid ytterdörren.

Brf Solstigen är en förening bestående av 194 lägenheter. Inom den välordnade föreningen finns parkeringsplatser, carports och garageplatser. Till samtliga lägenheter hör ett förråd och fräscha samt renoverade tvättstugor med internetbokning står till ditt förfogande. Trevliga och bilfria innergårdar myllrar av lek och stoj och naturen finns inpå knuten.

Lägenheten är bekvämt belägen på en mycket populär adress med närhet till allt som Centrala Handen har att erbjuda, ett flertal skolor och förskolor, Slätmossens och Rudans naturreservat samt Torvalla idrottsanläggning är belägna strax intill så även Handen Centrum med utmärkt serviceutbud. Perfekta kommunikationer erbjuds med bussar strax intill bostaden samt pendeltågstrafik som med kvartstrafik tar dig till Stockholms Central (ca 25 min) och Nynäshamn.

Varmt välkommen med ditt intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration