Vallavägen 87 / Handen / Haninge

Stilrent & renoverat med uteplats i centrala Handen

Slutpris
1 710 000 kr
Boarea
59 kvm
Avgift
4 099 kr/mån
Rum
1,5 rum (1 sovrum)
Våning
BV (Hiss finns ej)
Såld
2019-07-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vallavägen såldes av oss 2019-07-29. Se alla våra försäljningar i Handen samt även på Vallavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Handen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Centralt i Handen finner ni denna genomgående renoverade och ytterst välplanerade lägenhet med en generös uteplats som inom kort även kommer att genomgå en inglasning. Här erbjuds väldisponerade ytor, kök med plats för många middagsgäster, renoverat badrum och gott om förvaring i flertal garderobsskåp och väl tilltagen klädkammare. Härlig uteplats mot lugn innergård och mindre lekplats.
Lägenheten har under de senaste två åren genomgått en totalrenovering och för den bekväma köparen är det bara att flytta in.

I Brf Soluret bor du centralt och nära till allt med ett av områdets lägsta avgifter. Naturen som omgärdar området är mycket uppskattad och vackra strövområden finns i bl.a Slätmossens naturområde samt Rudan med både bad och motionsmöjligheter.
Inom det bilfria Valla-området finns skolor upp till gymnasienivå och 50 m bort uppskattad barnomsorg.
Haninge Centrum med brett serviceutbud är beläget endast 5 min gångavstånd bort och utmärkta kommunikationer med bil, tåg eller buss gör så du når Stockholms innerstad inom 30 minuter.

I denna lägenhet trivs man länge - välkommen med ditt intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration