Vallavägen 227 / Handen / Haninge

SÄNKT PRIS - Social & snygg lya i Handen - Nyskick & stor uteplats för sommarkvällar!

Slutpris
1 635 000 kr
Boarea
48 kvm
Avgift
3 432 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
0 av 1
Såld
2020-06-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vallavägen såldes av oss 2020-06-08. Se alla våra försäljningar i Handen samt även på Vallavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vallavägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

SÄNKT PRIS - Snygg, smart och social tvåa i Handen - med stor uteplats i söderläge! Här finns nu en perfekt planerad lägenhet med öppen planlösning, snygga moderna färg- och materialval och belägen i en bra och välskött bostadsrättsförening. Kök och vardagsrum i ett, sovrum med plats för dubbelsäng och ett rymligt helkaklat badrum med golvvärme - samt uteplatsen där flera kan sitta under tak både varma & kalla sommarkvällar. Hushållsel ingår i månadsavgiften!

Föreningen har egna parkerings- och garageplatser, prisvärt bredband, bastu, tvättstuga och cykelförråd. Läget i Handen är bra med Slätmossens naturområde tvärs över gatan och Haninge centrum och pendeltåget på 15 minuters gångavstånd. Pendeltåget till Stockholm tar under halvtimmen och knappt 20 minuter om man tar snabbtåget. Samtidigt ligger motorväg 73 nära för bilfärden mot stan eller Nynäshamn. I närområdet finns ICA Nära och restaurang mm. I Haninge centrum tillsammans med Port 73 finns ett bra utbud av butiker och service. Välkommen till Handen och Vallavägen 227!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.