Vallavägen 75

Vallavägen 75


Handen— Haninge

Vallavägen 75Handen— Haninge

Möjligheternas 4:a, 1 tr upp i centrala Handen

På Vallavägen 75 i centrala Handen finns en fantastisk möjlighet för den som söker efter ett boende med renoveringspotential där du själv har möjlighet att skapa det perfekta hemmet efter eget tycke och smak.
Lägenheten har två nyligen renoverade och stambytta badrum (2021/2022), vilket är en stor fördel. Båda badrummen är moderna och funktionella, vilket ger en känsla av lyx och bekvämlighet. Dessutom finns en inglasad balkong som kan användas året runt för att njuta av utsikten över området och innergården med lekpark.

Vallavägen 75 ligger i Brf Soluret, vilket är en mycket populär och välskött bostadsrättsförening med de stora kostnaderna bakom sig. Här kan du njuta av ett lugnt och fridfullt område med närhet till allt som Handen har att erbjuda.
Inom föreningen finns tillgång till flertal tvättstugor, föreningslokal i separat byggnad samt extra förråd att hyra. Parkeringsplats, carport och garage finns.
Utanför bostaden finns flertal grönområden, lekparker, grillplatser, fotbollsplan, Valla livs med Postnord paketbox samt Ica Nära med utsökt närservice.
Från bostaden nås såväl pendeltåg, buss, Haninge Centrum som Slätmossens samt Rudans naturreservat inom 10 minuter. För barnfamiljen finns flera förskolor i närområdet att välja bland såväl som grund och gymnasieskolor. Gott om strövområden, motionsstigar, badhus samt ishall finns.

Lägenheten har en stor potential och är ett utmärkt alternativ för den som söker efter ett renoveringsprojekt med möjlighet till att skapa sitt drömhem.

Varmt välkommen att anmäla ditt visningsintresse!


Boarea
90 kvm
Avgift
7 035 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2023-03-08

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Vallavägen såldes av oss 2023-03-08. Se alla våra försäljningar i Handen samt även på Vallavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad