Lodjurets gata 204 / Brandbergen / Haninge

Optimalt radhus med garage!

Slutpris
3 280 000 kr
Boarea
133 kvm
Driftkostnad
39 330 kr/år
Totalareal
150 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-08-29
Bostaden är såld!

Denna radhus på lodjurets gata såldes av oss 2019-08-29. Se alla våra försäljningar i Haninge samt även på lodjurets gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brandbergen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta smakfullt renoverade och välvårdade radhus i barnvänligt område.

Innanför dörren till Lodjurets gata 204 hittar vi ett välplanerat tvåplans radhus med 4 sovrum och stora sällskapsytor. Entréplan bjuder bland annat på en generös hall med gott om utrymme för avhängning, välplanerat kök i mycket gott skick med goda arbetsytor samt öppen social planlösning mellan matplats och vardagsrum. Här finns två utgångar till den rymliga uteplatsen som blir det självklara valet under lata sommardagar med möjlighet till både grillning, lek och avslappning i insynsskyddad miljö. . Härifrån når ni även fastighetens garage som är placerat i direkt anslutning till bostaden.

På övre plan finner vi ett generöst badrum med bastu och tre fullstora sovrum som alla har plats för både säng, garderober och annat möblemang.

Radhuset är beläget i ett trivsamt område med fina lekparker och gott om grönska. I närheten av området finns det goda kommunikationsmöjligheter, skolor, centrum och mycket annat.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Brandbergen

Naturnära Brandbergen är beläget mellan Handen och Vendelsö och granne med Tyresta Nationalpark med en av de största och finaste urskogarna i Sverige. Brandbergen är ett mångkulturellt samhälle med ett färgglatt lokalt centrum med bl. a. bowlinghall och stoltserar med Haninges enda biograf.

Brandbergen Centrum

I Brandbergens centrum har man ett stort utbud av butiker mm. Här finns bl a livsmedelsbutik, restaurang, frisör, apotek, bio och bowling. Det är även nära till alla stormarknader som ligger ut med Gudöbroleden samt till Haninge Centrum.

Naturområde

I Brandbergen centralt finns ett parkområde och i anslutning till detta finns bl a ett utomhusbad, bollplaner och lekytor. Det finns bostadsnära naturområden med motionsspår. Några kilometer bort från Brandbergen finner man Tyresta nationalpark och i Tyresta by finns café, mindre djurhållning och Nationalparkernas hus. Nära Brandbergen ligger också Skutans Gård som är en ideellt föreningsdriven hästgård för barn och ungdomar i Haninge

Kommunikation

Brandbergen har goda kommunikationer. Lokalbusslinjer till Haninge Centrum och pendeltåg samt till andra kommundelar och Tyresö. Direktbusslinjer till Stockholm och snabbuss till Gullmarsplan. Restid till Stockholms city med bil tar ca 20 min. Brandbergen har ett bra utbyggt nät av gång- och cykelvägar.

Skolor och barnomsorg

Brandbergsskolan F-9. Haninges musikklasser Brandbergsskolan 4-9. Brandbergens förskolor; Trombonen, Tamburinen, Trumman och Dragspelet.

Tips & inspiration