Lodjurets gata 204

Lodjurets gata 204

Slutpris

3 280 000 kr


Brandbergen— Haninge

Lodjurets gata 204


Slutpris
3 280 000 kr

Brandbergen— Haninge

Optimalt radhus med garage!

Välkommen till detta smakfullt renoverade och välvårdade radhus i barnvänligt område.

Innanför dörren till Lodjurets gata 204 hittar vi ett välplanerat tvåplans radhus med 4 sovrum och stora sällskapsytor. Entréplan bjuder bland annat på en generös hall med gott om utrymme för avhängning, välplanerat kök i mycket gott skick med goda arbetsytor samt öppen social planlösning mellan matplats och vardagsrum. Här finns två utgångar till den rymliga uteplatsen som blir det självklara valet under lata sommardagar med möjlighet till både grillning, lek och avslappning i insynsskyddad miljö. . Härifrån når ni även fastighetens garage som är placerat i direkt anslutning till bostaden.

På övre plan finner vi ett generöst badrum med bastu och tre fullstora sovrum som alla har plats för både säng, garderober och annat möblemang.

Radhuset är beläget i ett trivsamt område med fina lekparker och gott om grönska. I närheten av området finns det goda kommunikationsmöjligheter, skolor, centrum och mycket annat.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
133 kvm
Driftkostnad
39 330 kr/år
Tomtarea
150 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-08-29

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.