Enspännargatan 12A, 7 tr

Enspännargatan 12A, 7 tr

Slutpris

1 675 000 kr


Hässelby— Stockholm

Enspännargatan 12A, 7 tr


Slutpris
1 675 000 kr

Hässelby— Stockholm

1:a om 33 kvm högst upp i huset, byggår 2018.

Varmt välkomna till denna härliga etta högst upp i huset om 33 kvm. Balkong i söderläge med fantastisk utsikt.

Modern lägenhet, kök med noggrant utvalda materialval med genomgående ekparkett på golvet och ljust tapetserade väggar. Köket har vita släta luckor från Vedum och vitvaror som spis med häll, kombinerad kyl/frys, micro och diskmaskin i märket Elektro Helios, Badrummet är helkaklat med underliggande skön golvvärme, handdukstork och kombinerad tvättmaskin/torktumlare för att underlätta vardagen.

I månadsavgiften ingår: värme, vatten, kabel-tv, bredband och ip-telefoni.

Hässelby ligger drygt 14 kilometer väster om Stockholm och här känns naturen aldrig långt borta. Grimstaskogens naturreservat nås enkelt via gångstigar och längs med Mälarens strand löper härliga promenadstråk och badplatser. I Hässelby finns det mesta på nära avstånd. I det lokala centrumet hittar du mataffär och ett bra serviceutbud med bland annat vårdcentral och apotek. För den shoppingsugna finns Vällingby centrum bara några minuter bort med tunnelbanan. Här finns ett stort utbud av både butiker, restauranger och caféer. För den sportintresserade finns Hässelby idrottsplats på bekvämt avstånd och den som tycker om att spela golf har Hässelbys golfklubb endast några kilometer bort.


Boarea
33 kvm
Avgift
2 353 kr/mån
Rum
1 rum
Såld
2021-09-09

Mäklarhuset Spånga

Denna lägenhet på Enspännargatan såldes av oss 2021-09-09. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Enspännargatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.