Aprikosgatan 33

Aprikosgatan 33

Slutpris

2 650 000 kr


Hässelby Strand— Hässelby— Stockholm

Aprikosgatan 33


Slutpris
2 650 000 kr

Hässelby Strand— Hässelby— Stockholm

Äntligen! Fyra om 89kvm i Hässelby Strand.

Välkommen till denna välplanerade fyra i populära Hässelby Strand! Bostaden erbjuder en rymlig hall, gäst-WC och ett rymligt kök med gott om förvaring där plats finns för matgrupp. Vardagsrummet är ljust och luftigt med gott om plats för önskat möblemang. Härifrån når du bostaden balkong med eftermiddagssol. I anslutning till vardagsrummet når du ett rum som idag användas som matrum, går att användas som sovrum, gästrum eller kontor om så önskas. Bostadens två rogivande sovrum erbjuder plats för dubbelsäng och annat möblemang. Det finns även ett helkaklat badrum med badkar samt gott om förvaring i garderober och klädkammare.

Bostadsrättsförening Mirabellen är en av Hässelbys största och mest välskötta föreningar. Bostaden är belägen i trivsamma Hässelby Strand med några minuters gångavstånd till Mälaren och Maltesholsmbadet. Strandpromenaden vid Mälaren anlades 1958 av stadsträdgårdsmästare Holger Blom som idag ett populärt och naturskönt promenadstråk. Längs med vattnet finns ett flertal bad och småbåtshamnar. Dessutom ligger Grimstaskogen som är ett naturreservat på bekvämt avstånd. Ett stenkast finner ni Hässelby Strands serviceutbud och tunnelbanestation. I närheten finns även Vällingby centrum med ett stort serviceutbud. Tunnelbanans gröna linje tar dig till Stockholm City på ca 30 minuter.

Välkommen på visning!


Boarea
89 kvm
Avgift
5 096 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
Entréplan
Såld
2021-08-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.