Astrakangatan 117 / Hässelby Gård / Hässelby / Stockholm

Högst upp i huset finner du denna 2:a med sydvästläge på balkongen!

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
55 kvm
Avgift
3 680 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Astrakangatan såldes av oss 2019-05-15. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Astrakangatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hässelby Gård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade tvåa högst upp i huset som har allt du kan önska. Lägenheten vetter mot två väderstreck och får ljus hela dagen. Den sydvästligt belägna balkongen ligger i perfekt solläge med utsikt över parken.

Fräscht stambytt badrum med golvvärme från 2011 som håller väldigt hög standard.
Nya golv i hall, sovrum och vardagsrum ger en härlig fräsch känsla. Nyinstallerad garderob i hallen. Kök renoverat 2015. Rymligt och ny-upprustat förråd med gott om hyllplats, perfekt för den som vill ha smidig tillgång till friluftsutrustningen eller barnvagnen.

Läget vid utkanten av Hässelby Villastad och det intilliggande grönområdet innebär ett lugnt och familjetryggt kvarter med blott ett stenkast till förskolan Astrakanen. 7 minuters gångavstånd till tunnelbanans Gröna linje (Avgår var 5e minut på morgonen och kvällar och var 10e minut övrig tid). Flera busslinjer avgår ofta i närheten. I Hässelby gård finns flera butiker och kaféer, och för den som vill ha ännu större utbud ligger Vällingby köpcentrum nära.

Sugen på att vara i naturen på helgen? Då kan man promenera i det natursköna Grimsta Naturreservatet. Där finns det möjlighet att springa, cykla, träna på utomhusgym, åka längdskidor, hyra kayak, bada eller bara fika på natursköna Kaanan Badet eller Maltesholmsbadet. Helt perfekt för den aktiva familjen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.