Astrakangatan 64 / Hässelby / Stockholm

Stor 3:a med uteplats och ett attraktivt läge!

Slutpris
2 050 000 kr
Boarea
87 kvm
Avgift
6 134 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
0 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-09-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Astrakangatan såldes av oss 2019-09-10. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Astrakangatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hässelby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I populära Lövsta Allé finner ni här stor rymlig 3:a om 87 kvm. Lägenheten är modern och byggdes 2008. Ett riktigt mysigt boende och har ett snyggt genomgående ekparkettgolv med ljusa målade väggar i hela lägenheten. Helkaklat badrum samt en stor uteplats i perfekt solläge. Stora fönsterpartierna gör det lätt att trivas och gör lägenheten väldigt ljus. Stilrent kök med kyl och frys i rostfritt utförande. Från det stora vardagsrummet når du uteplatsen.

Välskött förening med koll på ekonomin. Nära till bra kommunikationer, T-bana och buss. Flertalet skolor och förskolor i närområdet.

En bostad att älska att bo i!

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.