Astrakangatan 2, vån 13

Astrakangatan 2, vån 13

Slutpris

2 300 000 kr


Hässelby Gård— Hässelby— Stockholm

Astrakangatan 2, vån 13


Slutpris
2 300 000 kr

Hässelby Gård— Hässelby— Stockholm

Högst upp i huset på 13e våningen med milsvid utsikt!

Välkommen till denna fantastiska fyra (disponeras idag som en trea) på attraktiv adress! Bostaden har ett härligt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck och är belägen högst upp i huset. Lägenheten erbjuder gott om förvaring i platsbyggda garderober, gäst-wc, två stora sovrum, ett rymligt vardagsrum med utgång till den fantastiska balkongen i söderläge med magnifik utsikt, ett badrum, ett nyrenoverat kök samt ett extra rum intill vardagsrummet som idag disponeras som matsal med kan med enkelhet göra om till ett sovrum eller kontor.

Ett bekvämt boende nära centrum med all tänkbar service och tunnelbana. Nära till underbara grönområden och badplatser som Grimstaskogen, Hässelby strands promenadstråk och Kaananbadet. En liten bit bort finns Vällingby City med ett generöst utbud av bl.a. affärer, restauranger, biograf, sjukvård, systembolag och skolor utöver det når du Stockholm City på bara 30 minuter. Fastigheten har dubbla hissar. Mycket välskött och stabil förening. Förvaring finns i stort förråd på samma våningsplan.

Välkommen på visning!


Boarea
88 kvm
Avgift
5 099 kr/mån
Rum
4 rum
Såld
2020-08-07

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.