Blomsterkungsvägen 116 a

Blomsterkungsvägen 116 a

Slutpris

2 500 000 kr


Hässelby Norra Villastad— Hässelby— Stockholm

Blomsterkungsvägen 116 a


Slutpris
2 500 000 kr

Hässelby Norra Villastad— Hässelby— Stockholm

Gavel lägenhet högst upp i huset mitt i villaidyllen!

Varmt välkommen till Blomsterkungsvägen 116A, denna pärla som ligger högst upp i huset. Välplanerad 2:a om 59,5 kvm med inglasad balkong i söderläget. Beläget i villaområde. Bostaden präglas av en ljus interiör och härlig atmosfär med underbart ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier. Lägenheten känns luftig och rymlig.
Hallen är strategiskt kaklad precis vid entrén, som erbjuder goda förvaringsmöjligheter i form av garderober och plats för byrå. Genomgående vackert parkett golv genom lägenheter och väggar målade i en vit kulör. Vidare finner ni de helkaklade badrummet i vit ton med grått kakelgolv. Där finns det ett vädringsfönster samt tvättmaskin/torktumlare. Lägenheten är försedd med stilrent och funktionellt kök från HTH erbjuder gott om förvaring och arbetsytor samt full maskinell utrustning. Sällskaps-delen, som har delvis öppen planlösning mot köket, erbjuder gott om plats att möblera upp en matplats såväl en rymlig vardagsrumsdel. Ett stort rymligt sovrum med fasta garderober längs väggen. Lägenheten ligger i ett trevligt villa- och radhusområde.

Här bor man alldeles intill vackra naturreservat med härliga promenadstråk i skog och längs Mälarens vatten. Här finns kuperad skog, öppna ängar, lummiga stigar, breda elljusspår, utegym och fina bad och grillplatser. På hösten finns både svamp och bär att plocka. Vintertid kan man åka skridskor och längdskidor.

Bekvämligheter som hiss finns i huset. Ord räcker inte för att beskriva känsla, den måste upplevas på plats. Föreningen har bilplatser.

Välkommen på visning!


Boarea
59.5 kvm
Avgift
2 871 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2020-03-04

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Blomsterkungsvägen såldes av oss 2020-03-04. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Blomsterkungsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.