Blomsterkungsvägen 116 a / Hässelby Norra Villastad / Hässelby / Stockholm

Gavel lägenhet högst upp i huset mitt i villaidyllen!

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea
59.5 kvm
Avgift
2 871 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2020-03-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Blomsterkungsvägen såldes av oss 2020-03-04. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Blomsterkungsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hässelby Norra Villastad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till Blomsterkungsvägen 116A, denna pärla som ligger högst upp i huset. Välplanerad 2:a om 59,5 kvm med inglasad balkong i söderläget. Beläget i villaområde. Bostaden präglas av en ljus interiör och härlig atmosfär med underbart ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier. Lägenheten känns luftig och rymlig.
Hallen är strategiskt kaklad precis vid entrén, som erbjuder goda förvaringsmöjligheter i form av garderober och plats för byrå. Genomgående vackert parkett golv genom lägenheter och väggar målade i en vit kulör. Vidare finner ni de helkaklade badrummet i vit ton med grått kakelgolv. Där finns det ett vädringsfönster samt tvättmaskin/torktumlare. Lägenheten är försedd med stilrent och funktionellt kök från HTH erbjuder gott om förvaring och arbetsytor samt full maskinell utrustning. Sällskaps-delen, som har delvis öppen planlösning mot köket, erbjuder gott om plats att möblera upp en matplats såväl en rymlig vardagsrumsdel. Ett stort rymligt sovrum med fasta garderober längs väggen. Lägenheten ligger i ett trevligt villa- och radhusområde.

Här bor man alldeles intill vackra naturreservat med härliga promenadstråk i skog och längs Mälarens vatten. Här finns kuperad skog, öppna ängar, lummiga stigar, breda elljusspår, utegym och fina bad och grillplatser. På hösten finns både svamp och bär att plocka. Vintertid kan man åka skridskor och längdskidor.

Bekvämligheter som hiss finns i huset. Ord räcker inte för att beskriva känsla, den måste upplevas på plats. Föreningen har bilplatser.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.