Blomsterkungsvägen 190

Blomsterkungsvägen 190

Slutpris

3 500 000 kr


Hässelby Norra Villastad— Hässelby— Stockholm

Blomsterkungsvägen 190


Slutpris
3 500 000 kr

Hässelby Norra Villastad— Hässelby— Stockholm

Tvåplansradhus i barnvänligt område!

Välkomna till Blomsterkungsvägen 190 - ett fint renoverat radhus om 137 m² fördelat på två plan i ett attraktivt villa-/radhusområde!

Här är det bara att flytta in och börja trivas! Entréplan erbjuder stora sociala ytor med ett renoverat kök i öppen planlösning mot matsalsdel och vardagsrum. Här når vi även den fantastiska uteplatsen på baksidan som ligger i sydvästläge med sol från dag till kväll. Här finns gräsmatta, trädgårdsförråd och en stor trädäckadad altanen som rymmer både matgrupp, grill och loungedel, och dessutom finns det även en pool att svalka sig i de varma sommardagarna.

Köket har svarta släta luckor och skåp med gott om förvaringsmöjligheter och stora arbetsytor - perfekt för er som gillar matlagning. Utrustat med fullstor kyl och frys, integrerad diskmaskin, spishäll, ugn samt en praktisk köksö. Matrum och vardagsrum i öppen planlösning lösning där den centralt placerade braskaminen inbjuder till trevlig samvaro såväl som värme. Genomgående ljus bostad med fönster i två väderstreck. Socialt och lättmöblerat! På detta plan finner vi även en helkaklad WC med dusch och golvvärme, samt ett väl tilltaget sovrum/kontor. Under trappen finns ett praktiskt förråd.

På övre plan finns ytterligare tre stora sovrum som även rymmer övriga möblemang. Via det ena sovrummet når vi även balkongen i sydvästläge. Nyrenoverad helkaklad badrum från 2022 med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Bostaden präglas av genomgående ljus.

Bostaden är belägen i ett barnvänligt villa-/radhusområde i Hässelby Norra Villastad. Samfällighetsföreningen Blomkronan avgift är 15 000 per år fördelat på 6 inbetalningstillfällen (dvs 1 250 kr/mån). I avgiften ingår el i garagen och el till belysning på gångvägar i området samt vid garagen, styrelsens arvode, kostnad för snöröjning, övrigt trädgårdsunderhåll, underhåll av gemensamma anläggningarna, kallvattenförbrukning, sophämtning samt grundavgiften för Com Hem kabel-TV. Varje hushåll har ett garage i länga som ägs av samfälligheten, garagen har elektrisk garageport. Det finns gästparkering framför garagen i dagsläget kostnadsfritt. Besök gärna samfälligheten Blomkronans hemsida på https://wordpress.blomkronan.se.

Nära till skola, förskolor, lekplatser, badplats och bra kommunikationer. Med buss 541 tar det ca 15 minuter till Barkarby station. Från Barkarby station tar det ca 16 min till Stockholms central med pendeltåg. Med buss 541 i motsatt riktning tar du dig till Vällingby C på ca 16 min. Nattbuss som stannar vid Backlura, ca 5 min från bostaden. Tunnelbanans gröna linje tar sedan ca 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. För den motionsintresserade finns ett utegym nära bostaden, närhet till Viksjö Golfklubb och Hässelby Golf samt närhet till motionsspår i Lövsta och för den badsugne finns Lövstabadet bara ett stenkast bort.


Boarea
137 kvm
Driftkostnad
58 081 kr/år
Tomtarea
173 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-01-24

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna radhus på Blomsterkungsvägen såldes av oss 2023-01-24. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Blomsterkungsvägen.

Boka värdering
Moa Örnberg, ansvarig mäklare i Vällingby-Hässelby

Moa Örnberg

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.