Fadderortsgränd 4

Fadderortsgränd 4

Slutpris

3 500 000 kr


Hässelby Södra Villastad— Hässelby— Stockholm

Fadderortsgränd 4


Slutpris
3 500 000 kr

Hässelby Södra Villastad— Hässelby— Stockholm

Fantastisk tomt med promenadavstånd till Mälaren!

Nu finns en unik möjlighet att förvärva denna fantastiska tomt i familjevänliga Hässelby Villastad! Här bor du endast ett stenkast från Hässelby villastads skola med årskullar från 1-9 och bara några hundra meter från Mälarens strandkant. Tomten är om 604kvm med möjlighet att bygga en villa som har en platta på marken med en byggarea på 120kvm och en takhöjd på 7,5m med ett härligt solläge. På tomten får även ett garage om 30 kvm uppföras.

I området finns trevliga cykel - och promenadstråk längs med Mälaren samt ett flertal fina badplatser. Här bor du cirka 600m från fantastiska Hässelby allmänna bad där du har både en sandstrand och brygga för härliga sommardagar. Längs med vattnet går Hässelbys trevliga strandpromenad som följer Mälarens kant. Riddersviks herrgård ligger ett par kvarter bort med restaurang, trädgårdscafé där det finns möjlighet att äta härliga middagar. Här kan du även promenera i den intilliggande engelska parken med en magnifik Mälarvy. I närheten finns även Lövstabadet och Hässelby Strandbad, likväl som Golfstar Hässelby med en niohålsbana samt Driving Range. Om du vill spela en längre runda finns Viksjö golfklubb med sin uppskattade 18-hålsbana. I Hässelby finns även ett stort antal båtklubbar för den som gillar att vara ute på sjön och vill ha båten inom gångavstånd. Det finns flera fotbollsplaner, utegym och parker i området. Till sist ligger Åkermyntans centrum inom gångavstånd med både Ica, Lidel, frisörer, pizzeria, thai wok, sushi och vårdcentral.

Det går jättebra att åka och titta på tomten själv innan visningen! Detaljplanen finns bland dokumenten.


Tomtarea
604 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
STOCKHOLM PARKLINDEN 28
Såld
2021-07-09

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna tomt på Fadderortsgränd såldes av oss 2021-07-09. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Fadderortsgränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.