Fyrspannsgatan 172, 1tr

Fyrspannsgatan 172, 1tr

Slutpris

2 125 000 kr


HÄSSELBY STRAND— Hässelby— Stockholm

Fyrspannsgatan 172, 1tr


Slutpris
2 125 000 kr

HÄSSELBY STRAND— Hässelby— Stockholm

Välplanerad tvåa med påkostade materialval i populära Hässelby strand!

Nu finns möjlighet att flytta in i denna fantastiska och moderna tvåa om 37,5 kvm i nybyggd fastighet från 2016, här bor ni i hjärtat av Hässelby strand med påkostade materialval och en underbar balkong i söder med insynsskyddat läge. Bostaden präglas av en ljus interiör, fina materialval och generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Optimalt planerad där varje kvadratmeter har ett syfte och disponeras på bästa möjliga sätt.

Vardagsrum och kök i en öppen och social planlösning som erbjuder gott om plats att möblera upp såväl en vardagsrumdel som en rymlig matplats. Lägenheten är försedd med smakfullt och funktionellt kök med bra förvarings och arbetsytor, ett mysigt sovrum med bra förvaringsmöjligheter, lyxigt badrum med bekvämligheter som kombinerad tvättmaskin och torktumlare. I övrigt mycket goda förvaringsmöjligheter med cykel och barnvagnsförråd samt lägenhetsförråd i huset. Lediga platser till parkering finns. Hiss finns.

Utmärkt läge i Hässelby Strand med närhet till såväl tunnelbanan som natur och serviceutbud. Hemköp finns i samma hus! Puls & Träning finns i grannföreningen. Beläget i ett lugnt och populärt område där du erbjuds fina badstränder som Maltesholmsbadet, Lövstabadet och Hässelby allmänna bad. Dessutom finns det en småbåtshamn samt en vacker strandpromenad. Tunnelbanan finns 1 min bort och tar dig till Vällingby Centrum på endast 5 min eller till Stockholm City på ca 30 min.


Boarea
37.5 kvm
Avgift
2 449 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2020-08-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.