Hässelby Torg 2, 1 tr / Hässelby Gård / Hässelby / Stockholm

Fyra om 88 kvm med hiss och balkong.

Slutpris
2 240 000 kr
Boarea
88 kvm
Avgift
4 874 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-05-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hässelby Torg såldes av oss 2019-05-31. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Hässelby Torg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hässelby Gård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fyra om 88 kvm i mycket gott skick. Centralt belägen med med närhet till T-bana samt service. Balkong med sydvästläge. Modernt kök. Badrum och gäst-wc är helkaklade med klinkergolv, badrummet. Alla tre sovrummen har integrerade garderober. Stambytt. Hiss finns. En minut till Hässelby Gårds centrum, med butiker samt systembolag. Nära till underbara strövområden, bad och promenadstråk. Bara två stationer med tunnelbanan har du Vällingby C med ett generöst utbud av bl.a. affärer, restauranger, biograf, sjukvård, systembolag. Mycket välskött förening. Flertalet bussar trafikerar området.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.