Kuskgränd 2 / Hässelby / Stockholm

En riktigt stor 3:a högst upp i huset med balkong i bästa solläget!

Slutpris
2 630 000 kr
Boarea
79 kvm
Avgift
5 089 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-07-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kuskgränd såldes av oss 2020-07-16. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Kuskgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kuskgränd är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Kuskgränd 2!
Väldisponerad 3:a om 79 kvm. Denna lägenhet har 2 rofyllda sovrum med mycket goda förvaringsmöjligheter, det största sovrummet har en exklusiv walk in closet som är otroligt stilren och välplanerad. Färgvalen här går i en ljusgrå ton och tar maximalt vara på ytorna hela vägen upp till taket. Den lyxiga klädkammaren är något utöver det vanliga, måste ses på plats!
Rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot de nyrenoverade fullt utrustade köket. Här finns de sittplast för 6 personer, plus de 2 platserna man kan sitta på vid bardisken invid köket.
Vardagsrummet ansluter till den insynsskyddade stora balkongen beläget i de populära sydvästliga läget. Detta läge bjuder på optimalt många soltimmar. Här har du utsikt över naturskönt skogsparti. Genomgående ljus och fräsch lägenhet med parkettgolv i lägenhetens alla rum utöver de helkaklade badrummet.


Fastigheten som lägenheten ligger i byggdes 2006 och har mycket stilfullt utseende och arkitektur.

Lägenheten ligger bara någon minuts promenad från busshållsplats som snabbt tar dig till Vällingbys stora Centrum eller i motsatt riktning till Åkermyntan Centrum på ca 5 minuter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.