Maltesholmsvägen 162 / Hässelby Strand / Hässelby / Stockholm

Högst upp i huset finner du denna pärla med fantastisk utsikt!

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea
71 kvm
Avgift
4 343 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-03-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Maltesholmsvägen såldes av oss 2020-03-12. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Maltesholmsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hässelby Strand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till en trea med riktigt bra läge i populära Hässelby Strand. Här erbjuds ni en lägenhet där ljuset flödar in.
Väldisponerad planlösning och modernt kök med hög standard. Två sovrum, varav ena sovrummet erbjuder sjöglimt. Helkaklat badrum. Fönsterpartier utan insyn med utsikt över park och Mälaren. Stabil förening vars ekonomi hör till bland de bästa i Hässelby Strand. Balkongen ligger i bästa solläge med en fantastisk utsikt. Detta gör denna bostad till något utöver de vanliga.

Maltesholmsvägen 162 ligger ca 200 meter från Mälarens strandkant och strandpromenaden som anlades 1958 av stadsträdgårdsmästare Holger Blom är idag ett populärt och naturskönt promenadstråk. Längs med vattnet finns ett flertal bad och småbåtshamnar. Dessutom ligger Grimstaskogen som är ett naturreservat på bekvämt avstånd.
Ett stenkast från lägenheten finner ni Hässelby Strand torg med bekvämligheter som matbutik, apotek ect. Där finner ni Hässelby Strand tunnelbana station som på ca 22 minuter med tunnelbanan in till Kungsholmen.

En bostad att älska att bo i!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.