Maltesholmsvägen 188

Maltesholmsvägen 188

Slutpris

2 025 000 kr


Hässelby Strand— Hässelby— Stockholm

Maltesholmsvägen 188


Slutpris
2 025 000 kr

Hässelby Strand— Hässelby— Stockholm

Trivsam tvåa i Hässelby strand!

Välkommen till denna trivsamma tvåa med attraktivt läge i Hässelby strand! Bostaden erbjuder en hall med avhägning och förvaringsmöjligheter. I anslutning till hallen når du helkaklade badrummet. Här är det stilrent inrett med vitt klinkers på golvet och gröna/vita kakelplattor på väggarna. Badrummet innehar WC, handfat, spegelskåp, dusch med vikbara väggar och tvättmaskin. Vi tar oss vidare och finner vardagsrummet med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus och skapar en fantastisk atmosfär. Plats finns för soffgrupp, soffbord och tv-möbel. Härifrån når du bostadens trivsamma balkong med utsikt över Mälaren. Köket är rymligt med goda förvaringsmöjligheter i form av över- och underskåp bakom vita köksluckor som kombineras med bänkskiva i rostfritt utförande samt vitt kakel på vägg. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spis, ugn, och köksfläkt. Intill köket finns även en matplats med plats för större matgrupp. Intill matplatsen finner du det rogivande sovrummet med plats för dubbelsäng och annan möbel.

Maltesholmsvägen 188 ligger ett stenkast från Mälarens strandkant och strandpromenaden som anlades 1958 av stadsträdgårdsmästare Holger Blom är idag ett populärt och naturskönt promenadstråk. Längs med vattnet finns ett flertal bad och småbåtshamnar. Dessutom ligger Grimstaskogen som är ett naturreservat på bekvämt avstånd. I närheten finner ni Hässelby Strands serviceutbud och tunnelbanestation. Det tar ca 30 minuter med tunnelbanan till Stockholm City och till Vällingby centrum tar det ca 5 min.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
59.5 kvm
Avgift
3 635 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-05-04

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Maltesholmsvägen såldes av oss 2022-05-04. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Maltesholmsvägen.

Boka värdering

Gabriel Nordenhaag

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.