Persikogatan 83

Persikogatan 83


Hässelby strand— Hässelby— Stockholm

Persikogatan 83Hässelby strand— Hässelby— Stockholm

Välplanerad 2:a om 46 kvm med direkt närhet till tunnelbanan och naturen runt hörnet!

Stig in i ditt drömboende på Persikogatan 83, en pärla belägen på våning 2. Här möts du av en genomtänkt och ljus 2:a om 46 kvm som genast omfamnar dig med sin ombonade atmosfär.
Föreningen har hyresintäkter från lokaler samt garage!

Bostaden har en modern öppen planlösning där köket förenar stil och funktion med en bekväm matplats. Vardagsrummet blir hjärtat av din vardag, där sociala stunder och avkoppling smälter samman. Den generösa inglasade balkongen blir som en förlängning av vardagsrummet som bjuder in till soliga frukostar och avkopplande kvällsstunder. Ett lyxigt badrum som erbjuder både komfort och stil. Här finner du WC, dusch med duschväggar, spegelskåp, kommod, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan. Vitt kaklet på väggarna och ljusgrått klinkergolv med golvvärme. Sovrummet rymmer en dubbelsäng och nattduksbord, samt innehar två garderober som tar hand om dina förvaringsbehov på ett smidigt sätt. Genomgående vitmålade väggarna och parkettgolvet sträcker sig genom hela bostaden. Extern förvaring i förråd.

Brf Stationen 1 i Hässelby Strand är en stabil förening med intäkter från lokaler i markplan som bidrar till en trygg ekonomi. En övernattningslägenhet och en avkopplande relaxavdelning med bastu och dusch finns för medlemmarna att hyra. Din vardag blir lättsam med närheten till Hemköp, apotek och lockande restauranger. Tunnelbanans gröna linje står redo att snabbt och smidigt ta dig till stadens puls på endast cirka 25 minuter. Och när längtan efter naturen kallar, öppnar sig en värld av skönhet med flera båtklubbar och friluftsområden inom räckhåll. Med ett oslagbart läge bara ett stenkast från Mälarens glittrande vatten, kan du njuta av idylliska badklippor och natursköna promenadstråk precis utanför din dörr.

Välkommen på visning!
Johanna Blomster, 073-231 38 07
Mäklarhuset Vällingby-Hässelby-Spånga


Boarea
46 kvm
Avgift
4 114 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-11-14

Mäklarhuset Järfälla

Denna lägenhet på Persikogatan såldes av oss 2023-11-14. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Persikogatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad