Remontgatan 5

Remontgatan 5

Slutpris

3 700 000 kr


Hässelby— Stockholm

Remontgatan 5


Slutpris
3 700 000 kr

Hässelby— Stockholm

Unikt Radhus i Hässelby - Perfekt hem för familjen där alla kan få en egen våning!

Välkommen till detta fantastiska radhus i charmiga Hässelby. Med sina 93+28 kvadratmeter fördelade på fyra våningsplan är detta det perfekta hemmet som du alltid drömt om.

På bottenvåningen möts du av gott om förvaringsmöjligheter och din alldeles egna groventré. Här finner du också bostadens stora badrum, helkaklat med vackra terracotta klinkers. Badrummet är utrustat med allt du behöver - en rymlig dusch, wc, tvättställ, samt tvättmaskin och torktumlare för din bekvämlighet.

På nästa våning väntar ett ljust och trevligt vitt kök med gott om förvaring och generösa arbetsytor. Intill ligger det stora matrummet med gott om plats för både vardagsmåltider och festliga tillställningar. Här hittar du också utgången till den trevliga grönskande uteplatsen och trädgården, perfekt för sommarkvällar med familj och vänner.

Entréplanet erbjuder en generös hall samt ett mysigt sovrum. Här finns även möjligheten att skapa ditt alldeles egna drömbadrum precis som du vill ha det. Låt din kreativitet flöda och skapa det ultimata badrummet för din livsstil.

På övervåningen möts du av stora öppna ytor och en mysig öppenspis, perfekt för avkoppling och umgänge. Här finner du också den härliga balkongen i perfekt solläge, en plats där du kan njuta av solens strålar och frisk luft. Ett extra sovrum på denna våning ger dig gott om utrymme för hela familjen.

Denna bostad är belägen i det trevliga Hässelby med direkt närhet till grönska, vackra promenadstråk och Mälarens vatten. Du kan njuta av den avslappnade livsstilen samtidigt som du har utmärkt tillgång till kommunikation via tunnelbanans grönalinje och bussar, vilket gör pendlingen till stadens puls smidig och enkel.

Missade du något? Det finns så mycket mer att upptäcka i detta underbara hem.
Välkommen hem till Hässelby!

Kontakta mig gärna om du har frågor!
Gabriel Nordenhaag, Mäklarhuset,
072-363 51 66


Boarea/biarea
93/28 kvm
Driftkostnad
51 932 kr/år
Tomtarea
185 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-09-22

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna radhus på Remontgatan såldes av oss 2023-09-22. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Remontgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.