Rödklövervägen 53

Rödklövervägen 53

Slutpris

4 590 000 kr


Hässelby Villastad— Hässelby— Stockholm

Rödklövervägen 53


Slutpris
4 590 000 kr

Hässelby Villastad— Hässelby— Stockholm

Nyrenoverat enplanshus bara att flytta in!

Varmt välkommen till ett modernt nyrenoverat enplanshus på Rödklövervägen 53 i barnvänligt område!
När du kliver in i huset möts du av en ljus och luftig atmosfär. Köket är stilrent och modernt, med högkvalitativa vitvaror och generöst med förvaringsutrymmen. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar en känsla av rymd och gemenskap. Huset erbjuder totalt fyra sovrum, vilket ger utmärkt utrymme för hela familjen alternativt för att ha gästrum eller kontor. De två helkaklade badrummen är stilfulla och moderna med fina detaljer och funktionella lösningar. Den insynsskyddade tomten ger möjlighet till avskildhet och privatliv. På den trevliga altanen kan du njuta av soliga dagar med familj och vänner. Här finns även utrymme för trädgårdsmöbler och grillplats. Huset värms upp med fjärrvärme. Garageplats i länga ingår.

Centralt läge nära skolor, förskolor, lekpark, affärer och flertalet kommunikationer. Omtyckta parkleken Ripvidet ligger på några minuters promenad från huset. Närhet även till stora grönområden och flera fina badplatser vid Mälaren.

Kontakta Mäklaren Patrik Lidholm för mera information!


Boarea
119 kvm
Driftkostnad
50 580 kr/år
Tomtarea
220 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-08-10

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna kedjehus på Rödklövervägen såldes av oss 2023-08-10. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Rödklövervägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.