Svärdsliljevägen 141 / Hässelby - Backlura / Hässelby / STOCKHOLM

Slutpris
4 100 000 kr
Boarea
133 kvm
Driftkostnad
28 900 kr/år
Tomtarea
334 kvm
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2016-10-20
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Svärdsliljevägen såldes av oss 2016-10-20. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Svärdsliljevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hässelby - Backlura är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett av de mycket omtyckta kedjehusen med garage i populära Backlura. Nya stora solceller ger låg driftkostnad. Nyare yttertak, fönster och automatisk garageport. Braskamin, luftvärmepump och ångbastu/dusch. Två härliga uteplatser under tak, plan fin trädgårdstomt med vackra stenpartier. Tre till fyra bra sovrum, rymligt vardagsrum och allrum på övervåningen. Separat wc och tvättstuga på entréplan och badrum med ångbastu/dusch på övre planet. Välplanerat och välhållet med äldre ytskikt. Trevlig trädgård med fruktträd och växthus mot allmänning. Näst sista huset på lugn återvändsväg. Ett mycket barnvänligt område och lugnt läge nära Hässelby villastad. Besiktigat och försäkrat mot dolda fel, läs mer om "skyddat köp" på hemsidan.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn