Sjöbod med båthus i Roslagens skärgård

Sjöbod med båthus i Roslagens skärgård

Slutpris

550 000 kr


Herräng— Herräng — Norrtälje

Sjöbod med båthus i Roslagens skärgård


Slutpris
550 000 kr

Herräng— Herräng — Norrtälje

Sällanskådad chans att förvärva en sjöbod med båthus som erbjuder områdets bästa läge!

Sällanskådad chans att förvärva en sjöbod med båthus som erbjuder områdets bästa läge!

Ta dig ut till en vacker skärgårdsnatur i Herräng, sommaridyllen som vetter mot havet och ger dig allt vad skärgården har att ge! Du parkerar vid båtklubben och följer en vacker skogsstig ca 400m, sedan är du framme vid paradiset.
En hemtrevlig sjöbod om ca 30m², precis invid boden finner ni en vacker stenstrand samt en grillplats. När ni tar ett steg in till boden så delar den sig i två, till vänster når ni båthuset med enklare båtlift och dubbeldörrar med öppning mot fjärden som leder dig vidare mot äventyr och härligt skärgårdsliv. Till höger finner ni bodens allrum, en yta för umgänge och långa middagar med magisk utsikt över havet. Plats för soffgrupp, matbord och även bäddsoffa. Möbler kan ingå inköp om det så önskas. Vidare så når ni uteplatsen som verkligen är pricken över i med häpnadsväckande vy över hav och öar, med en horisont som aldrig tar slut. Här finns plats för ett ordentligt möblemang och det går att laga middag med gaskök eller på grillen.
Sommarstaden Grisslehamn nås på bekvämt avstånd med båten som ingår i köpet. Mycket låg arrendeavgift om 1784kr/år.

Sjöboden arrenderas av markägaren Norrtälje Kommun, läs mer under övrigt och dokument.

Herräng är beläget strax norr om Hallstavik i vackra Roslagen på bekvämt gångavstånd till havet med fina naturområden. Med egen båt tar man sig snabbt ut i Roslagens vackra skärgård. En rogivande plats i skärgården med tillgång till båtbryggor och bad. Det finns chans att ordna båtplats hos Herrängs marina eller Herrängs båtklubb. Stor sjökrog vid marinan med möjlighet till bastu och stugor om man bjuder över gäster och familj till boden.


Tillträde är omgående- Varmt välkommen på visning!


Boarea
ca 30 kvm
Rum
1 rum (1 sovrum)
Såld
2024-07-22

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Sjöbod med båthus i Roslagens skärgård såldes av oss 2024-07-22. Se alla våra försäljningar i Herräng samt även på Sjöbod med båthus i Roslagens skärgård.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.