Blommens väg 9 / Herräng / Norrtälje

Elegant renoverat fritidshus med fina utemiljöer och nära till bad vid havet.

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea
80 kvm
Driftkostnad
24 300 kr/år
Tomtarea
2 065 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-10-08
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på blommens väg såldes av oss 2019-10-08. Se alla våra försäljningar i Herräng samt även på blommens väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Herräng är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett fantastiskt fint fritidshus på öppen solbelyst tomt med gräsmatta och berghällar. Stor altan i soligt söder och västerläge. Huset är nyligen renoverats med ekparkettgolv och ljusa väggfärger. Köket är från 2017 med moderna vitvaror och vit skåpinredning samt två stora glasade dörrar som som ger ett fantastiskt fint ljusinsläpp och vid vidöppet läge skapar en fantastisk rymdkänsla med altanens matplats. Tre sovrum samt ett badrum med dusch och vattenwc. På tomten finns även en trivsamt pergola med isolerat golv samt stora öppningsbara partier. Garage med suterrängvåning samt carport och fristående förrådsbyggnad med mullwc. Till badplats 2 är det enkelt att promenera på Blommens väg till vändplan där fin bred grusad gång leder ner till badplatsen vid havet med sandstrand, bänkar, gungor, brygga och mjuka fina klipphällar.

Herrängs fritidsområde är beläget strax norr om Hallstavik i vackra Roslagen på bekvämt gångavstånd till havet med fina naturområden. Till fastigheten hör andel i båtplats vid Näsviken. Med den egna båten tar man sig snabbt ut i Roslagens vackra skärgård. En rogivande plats i skärgården med tillgång till båtbryggor samt bad. Här kan fina solnedgångar avnjutas med vattenskvalp och frisk skärgårdsluft.
I Herräng finns flera badplatser, marina, båthamn, bibliotek, förskola och affär. Till Hallstavik är det ca 1 mil. Här finns ett bra utbud på närservice som vårdcentral, restauranger, butiker, utomhusbad, skolor och förskolor.

Missa inte chansen att förverkliga din dröm om ett eget smultronställe invid Stockholms vackra skärgård!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.