Blommens väg 25 / Herräng / Norrtälje

Trivsam stuga med badrocksavstånd till havet.

Slutpris
1 525 000 kr
Boarea
60 kvm
Driftkostnad
24 450 kr/år
Tomtarea
2 088 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-06-01
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på blommens väg såldes av oss 2020-06-01. Se alla våra försäljningar i Herräng samt även på blommens väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av blommens väg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trivsam stuga på insynsskyddad plan natur och trädgårdstomt med sol hela dagen. Stugan är inredd med ett stort kök och ett rymligt vardagsrum med öppen spis samt två sovrum och ett wc-rum. Sidobyggnad med gästrum och förråd/snickarbod samt bra vedförvaring under tak. Grusad uppfart leder fram till huset som har en liten veranda mot öster där morgonkaffet kan avnjutas.

Till samfällighetens badplats är det endast någon minuts promenad på fin bred grusad gång som leder ner till badplatsen vid havet med sandstrand, bänkar, gungor, brygga och mjuka fina klipphällar.

Herrängs fritidsområde är beläget strax norr om Hallstavik i vackra Roslagen på bekvämt gångavstånd till havet med fina naturområden. En rogivande plats i skärgården med tillgång till båtbryggor samt bad. Här kan fina solnedgångar avnjutas med vattenskvalp och frisk skärgårdsluft. Till fastigheten hör andel i båtplats vid Näsviken. Med den egna båten tar man sig snabbt ut i Roslagens vackra skärgård och Singöfjärden.
I Herräng finns flera badplatser, marina, båthamn, bibliotek, förskola och affär. Till Hallstavik är det ca 1 mil. Här finns ett bra utbud på närservice som vårdcentral, restauranger, butiker, utomhusbad, skolor och förskolor. Från Stockholm är det ca 12 mil och från Uppsala är det ca 7 mil med bil.

Missa inte chansen att förverkliga din dröm om ett eget smultronställe invid Stockholms vackra skärgård

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.