Sjödammsvägen 4

Sjödammsvägen 4

Slutpris

2 275 000 kr


Herräng— Norrtälje

Sjödammsvägen 4


Slutpris
2 275 000 kr

Herräng— Norrtälje

Hemtrevlig och lättskött vinterbonat fritidshus med närhet till vacker natur, havet och båtplats!

Att bara kunna vara och njuta av en fin sommardag, släppa ut barnen på tomten för lek, ta cykel eller för all del båten för en trevlig utflykt till omåttliga utbud av natur-, sommar- och skärgårdsliv. Det är kanske drömmen för de flesta när regnet duggar där ute. Men nu behöver du varken drömma eller leta längre! I sommaridyllen Herräng erbjuds nu en mysig och hemtrevlig och stilfull stuga med åretruntstandard med närhet till bad-och båtplats mot havet!
Hemtrevlig och lättskött vinterbonat fritidshus om väldisponerade 71m² med altan i härligt solläge. Huset är fördelat på ett plan med två sovrum varav ett större med plats för dubbelsäng. Fräscht badrum med dusch, handfat samt vattentoalett. Badrummet har även en praktisk tvättdel som innehåller arbetsbänk, tvättmaskin och torktumlare. Köket är full utrustat med charmiga detaljer och ligger i anslutning till sällskapsrummet. I sällskapsrummet finns det utrymme för matplats och soffgrupp. Det finns en braskamin i mitten av rummet samt även en ny installerad täljstenskamin. Dessa bidrar med en mysfaktor och värme under de kallare månaderna. Rummet har även generöst med stora fönster vilket bidrar till ett trevligt ljusinsläpp samt en fantastisk takhöjd som ger trevlig känsla till rummet.

Tomten om 2012m² högt och fint läge med blandad natur samt en härlig öppen gräsmatta tillsammans med buskar och träd samt berg i dagen. Här finns även goda odlingsmöjligheter,

Ljus och trevlig gäststuga om 15 m² med bastu i anslutning. Bastu med högtalare, nytt bastuaggregat, nytt elskåp och jordfelsbrytare installerat hösten 2022. Praktiskt redskapsbod/förråd med arbetsbänk.

Tomten om 2012m² högt och fint läge med blandad natur samt en härlig öppen gräsmatta tillsammans med buskar och träd samt berg i dagen. Här finns även goda odlingsmöjligheter,

Ljus och trevlig gäststuga om 15 m² med bastu i anslutning samt extra kyl finns att tillgå. Bastu med högtalare, nytt bastuaggregat, nytt elskåp och jordfelsbrytare installerat hösten 2022. Praktiskt redskapsbod/förråd med arbetsbänk.

På en promenad om ca 300 meter når du en av områdets tre (!) välanordnat badstrandänder, sedan når du även områdets trevliga båthamn om ca 600 meter från fastigheten. Båtplats B14 tillhör fastigheten och ingår i samfällighetsavgiften.

Fastigheten har tagits hand om med varma händer under åren. Vägen plogas under vintertid, plats för 1-2bilar vid uppfarten. Fiber anslutet till fastigheten.

Vatten - Åretruntvatten via samfällighet.
Avlopp - BDT-Avlopp med sluten wc-tank.

Fastigheten är belägen inom detaljplaneratområde med byggrätter om 80+ 40m².

Läs mer under övrigt!


Boarea
71 kvm
Driftkostnad
33 350 kr/år
Tomtarea
2 012 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-05-05

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Sjödammsvägen såldes av oss 2023-05-05. Se alla våra försäljningar i Herräng samt även på Sjödammsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.