Tulka kyrkväg 27

Tulka kyrkväg 27

Slutpris

1 200 000 kr


Täppsveden— Herräng— Norrtälje

Tulka kyrkväg 27


Slutpris
1 200 000 kr

Täppsveden— Herräng— Norrtälje

Charmig stuga – en liten oas mitt i Roslagen!

Accepterat pris - Ny visning!
Har ni drömt om att komma iväg från stress och buller, att kunna gå ut med en kopp kaffe och lyssna på fågelsång och vindens sus i träden? Här kan drömmen bli verklighet!
På Tulka Kyrkväg 27 i Tulka, mitt i Roslagens vackra kulturbygd, är en liten oas nu till salu! Här råder frid och lugn och ro, med hagar och skog som närmaste grannar. Avskilt läge med närhet till Saltsjön och all tänkbar service i närliggande Hallstavik.

Med ca 50m² boarea fördelat på huvudbyggnad och gäststuga erbjuds nu en charmig lättskött stuga 1 rok i ett plan med åretrunt-vatten. Rymligt, ljust och praktiskt kök med fungerande vedspis, plats för stort matbord och t ex bäddsoffa. Det mysiga allrummet har öppen spis med braskasett och utrymme för både soffa och säng. Duschrum med ingång från verandan. Trevlig gäststuga på ca 20 kvm. Ljus köksdelen med fullutrustat trinettkök med god plats för matbord samt sommarvatten. Sovrummet har plats för tre-fyra bäddar.
Uthuslänga med torrdass (latrinet komposteras), två redskapsbodar, cykelgarage och vedbox.

Den vackra skogstomten på drygt 2.900 kvm ligger fantastiskt, inramad av skog i norr och hagar i väster och söder. Här kan man avnjuta solen hela dagen eller sitta i skuggan med solstrålarna silade genom trädens grenverk (mest tall och björk = ved!) Från en av de två närliggande gårdarna hörs då och då tuppen gala på morgonen.

Goda kommunikationer med SL-buss vid landsvägen, cirka 10 minuters promenad bort. En färd på ca 5 km och omkring 10 minuter tar er till Hallstavik där det mesta finns, bland annat skola och förskolor, tre matbutiker, bank, pizzerior, restaurang och Systembolaget. Här finns också ett populärt utomhusbassängbad. Från Hallstavik går bussar till Väddö, Norrtälje, Uppsala och Stockholm.
Fiber finns i området men är ej indraget till fastigheten

Cirka 6,4 km åt andra hållet (norrut) ligger det gamla gruvsamhället Herräng, känt för sitt årliga dansläger med deltagare från hela världen! (Gäststugan kan med fördel hyras ut till dansare!) I Herräng finns sandstrand i Saltsjön och bad från klippor.
Den stora Marinan har bensinstation och en sjösättningsramp, och med egen båt kan man ta sig ut bland öarna och till Albert Engströms Grisslehamn. Vill man ta en längre tur finns Gräsö och Öregrund inom räckhåll. Marinans populära restaurang ligger precis vid vattnet. Intill hamnen ligger också ett märkligt månlandskap bestående av järnmalmsslig från malmbearbetningen som upphörde i mitten av 1900-talet.


Hallstavik och Herräng ligger i Norrtälje kommun, som i övrigt kan erbjuda ett liv som passar alla, med sin fina natur, naturreservat och Roslagsleden som har sin början i Danderyd och slutar i pittoreska Grisslehamn. Det finns rikt föreningsliv och många aktiviteter som passar allas intressen, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i!

Tillträde enligt överenskommelse - varmt välkommen på visning!


Boarea
32 kvm
Driftkostnad
11 900 kr/år
Tomtarea
2 921 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2021-07-14

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Tulka kyrkväg såldes av oss 2021-07-14. Se alla våra försäljningar i Herräng samt även på Tulka kyrkväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.