Vändviksvägen 12

Vändviksvägen 12

Slutpris

1 200 000 kr


Tulka— Herräng— Norrtälje

Vändviksvägen 12


Slutpris
1 200 000 kr

Tulka— Herräng— Norrtälje

Strålande sjöutsikt i väster

I ett helt fantastiskt högt och fritt västerläge med strålande sjöutsikt ligger detta charmiga fritidshus om 41 kvm på en stor lättskött naturtomt om 3353 kvm med servitut på bad, brygga och båthus.

Huset har ett bra sovrum, tvättrum med handfat, arbetskök och matrum med sjöutsikt samt ett stort härligt vardagsrum med murad öppen spis och utgång till altan i väster med vacker sjöutsikt. Här finns också ett uthus om ca 10 kvm med utedass.

Den stora tomten har en högt belägen platå med plan gräsyta för lek och spel, en del lättskötta planteringar och buskar och resterande del naturtomt. Från tomten når man enkelt strandområdet som man delar med två andra fastigheter, där det finns servitut på bad, brygga och båthus. Idag finns en delad brygga och ett fint badställe, men inget båthus som hör till fastigheten.

En fastighet med stor potential med ett unikt läge!

Välkommen på visning.


Boarea
41 kvm
Driftkostnad
8 050 kr/år
Tomtarea
3 353 kvm
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Såld
2018-08-10

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Vändviksvägen såldes av oss 2018-08-10. Se alla våra försäljningar i Herräng samt även på Vändviksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.