Kavlevägen 203 / Kästa / Huddinge

Välplanerat BR-radhus i populära Kästa!

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea
115 kvm
Avgift
5 762 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-04-05
Bostaden är såld!

Denna radhus på Kavlevägen såldes av oss 2020-04-05. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Kavlevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kästa är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Beläget i idylliskt kvarter finns detta charmiga parhus i populära och barnvänliga Kästa. Här finns en självklar grannsämja och kvarterskänsla och de fridfulla omgivningarna erbjuder en mängd aktiviteter för hela familjen. Disponerat på två plan med social planlösning erbjuds all komfort som en familj kan behöva såsom carport, stort kök, tvättstuga och två badrum.

Man välkomnas till huset via den trevliga och uppväxta trädgården och man kan bekvämt parkera bilen i tillhörande carport och har man fler bilar finns det gott om plats för ytterligare biluppställning. I anslutning till carporten finns även det generösa förrådet som kan användas som verkstad.

På entréplan finns det rymliga köket som inbjuder till matlagning, vardagsrummet med härligt ljusinsläpp, sovrum samt badrum med badkar. Gott om plats för förvaring finns i hallen och på vinden finns ytterligare utrymme. Här finns även den stora altanen som inbjuder till trevliga grillkvällar och har ett alldeles utmärkt solläge.

På nedre plan finns två sovrum varav det ena leder ut till uteplatsen och en tomt som är alldeles lagom stor att hinna ta hand om. På nedre plan finns också det minst sagt generösa förrådet som kan användas som ytterligare sovrum eller förslagsvis biorum. På detta plan finns även praktiskt tvättstuga, ytterligare badrum med dusch samt klädkammare.

På tomten kan man svalka sig i trädens skugga och gott om inspiration finns till den med gröna fingrar. Plats för odlingar och trädgårdsland finns såväl på framsidan som baksidan.

Runt hörnet finns såväl fotbollsplan som basketplan, pulkabacke, stigar som tar en hela vägen till Flottsbro, skogsområden fyllda med blåbär och på somrarna kan man svalka sig på underbara Stendalsbadet. I närheten finns även den nyrenoverade och populära Sagolekparken. Lugnt område med närhet till smidiga kommunikationer både med bil och med buss. Pendeltåg finns i Huddinge C som dessutom erbjuder ett brett serviceutbud. I närområdet finns även skola, förskola, lekplatser och fantastiska strövområden som erbjuder aktiviteter såväl under sommaren som på vinterhalvåret.

När man bor i ett bostadsrättshus så får man det bästa av två världar då man får känslan av ett eget hus samtidigt som man slipper stora och oförutsedda renoveringar och lagfartskostnader.

Varmt välkomna med er intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kästa

Kästa är ett litet och mysigt område beläget nära naturen och med närhet till Huddinge sjukhus, Södertörns högskola samt Stockholm Syd med pendeltåg och fjärrtåg. På gång- och cykelavstånd finns flera badsjöar samt fina strövområden. Området gränsar till Tullinge Trädgårdsstad.

Affärer och service

Flemingsberg Centrum är ett närcentrum med ett 20-tal affärer som säljer kläder, presentartiklar, mat mm. Här hittar du även vårdcentral (Röntgenvägen 3 plan 7) bibliotek, grundskola, IT-gymnasium och högskolor. I Kungens Kurva, som är Europas största handelsområde finns bland annat Ikea och Heron City med Nordens i särklass största biografanläggning, stor fitnessanläggning, restauranger, bowlinghall, butiker mm.

Sport och fritid

Trevligt naturnära boende nära Flottsbro friluftsområde med slalombacke, Sörmlandsleden och Gömmarskogen med sjön Gömmaren.

Kommunikation

Bussar till Huddinge sjukhus, Huddinge Centrum, Tullinge, Skärholmen och Kungens Kurva. Gångavstånd ca 1 km till Huddinge Sjukhus, Högskolan, Flemingsbergs Centrum samt pendel- och fjärrtågstation. Med pendeltåg från Flemingsberg når man city på ca 17 min.

Skolor och Barnomsorg

Flera förskolor finns i området: Närmaste förskola Trågets förskola ca 500 m, Kästa förskola, Vårängen förskola vid Huddinge sjukhus samt Vista förskola och Hageby allé förskola i Vistaberg. Skolor: Närmaste skola är Kästaskolan åk F-6 vid Katrinebergsvägen/Hälsovägen samt Glömstaskolan och Vistaskolan med åk F-9. Friskolan Skapaskolan finns i Rosenhill på Midsommarvägen. I området ligger även Karolinska Institutet (KI-Syd) och Kungliga Tekniska Högskolan (KTH Syd). I Flemingsberg ligger Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge, som är kommunens största arbetsgivare.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.