Mangårdsvägen 3 / Visättra / Huddinge

Slutpris
1 850 000 kr
Boarea
69 kvm
Avgift
5 587 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 (Hiss finns)
Såld
2017-03-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Mangårdsvägen såldes av oss 2017-03-23. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Mangårdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visättra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en blivande toppen lägenhet belägen nära natur och fina kommunikationer!

Bekvämt boende högst upp i huset, helt utan insyn och med hiss hela vägen upp. Kök och vardagsrum med delvis öppen planlösning och utgång till en av bostadens två balkonger, här har du fin utsikt in mot gården och sol på förmiddagen. Från sovrummet nås balkong nr två, här njuter du av eftermiddagssolen och utsikten ut mot skogen. Innanför sovrummet finns ett litet rum om ca 6 m² med ett litet fönster. Ursprungligen tänkt som klädkammare, barnkammare eller gästrum är alternativa användningsområden. Rymligt badrum med tvättmaskin & dusch från byggår -92.
Stort förråd just utanför lägenheten (ca 6 m²) löser den ständiga förvaringsproblematiken smart och smidigt.

Lägenhetens samtliga ytskikt är gamla, slitna och i behov av renovering. För den händige kan detta vara en fin investering för framtiden.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration