Rådstuguvägen 18 / Huddinge C / Huddinge

Optimalt planerad och modern tvårumslägenhet med centralt och lugnt läge

Slutpris
2 360 000 kr
Boarea
50.5 kvm
Avgift
3 038 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-10-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rådstuguvägen såldes av oss 2019-10-08. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Rådstuguvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Huddinge C är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en optimalt planerad och modern lägenhet i riktigt bra skick. En högt belägen tvåa med fönster i flera väderstreck och öppen planlösning. Här saknas inget! 

Här välkomnas vi av en funktionell hall, och lite längre in finner vi ett ljust, öppet och rymligt kök med ljusa väggar och parkettgolv. Vidare finns här ett ljust och hemtrevligt vardagsrum med fönster åt två håll och plats för matgrupp, soffa och övrig inredning. Lägenheten har ett sovrum och ett fräscht och ljust helkaklat badrum.

Hsb Brf Rådstugan i Huddinge är en trevlig och stabil förening med god ekonomi och en härlig gemenskap som bland annat tillhandahåller tvättstuga, garage, parkeringsplats, soprum och föreningslokal. I månadsavgiften om 3038 kronor ingår värme, vatten, bredband och tv.

Det centrala läget som utmärker Rådstuguvägen och den här delen av Huddinge C är oslagbart! Ta med en vän och ge dig ut bland butiker, restauranger, caféer och barer – allt inom ett stenkast från bostaden. Här är det lätt att trivas för den som vill bo i händelsernas centrum.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Huddinge C

I centrala Huddinge finns både service och goda kommunikationer. I Huddinge Centrum finns ett 80-tal affärer, restauranger, banker, folktandvård, vårdcentral samt pendeltågsstation. Inom promenadavstånd finns även härliga grönområden samt sjön Trehörningen.

Affärer och Restauranger

I Huddinge affärscentrum samsas stora och små butiker vägg i vägg. Här finns ett rikt utbud av kommersiell och allmän service: butiker, apotek, arbetsförmedling, kommunalhus, huvudbibliotek, närpolisstation, postkontor, vårdcentral, pendeltågsstation och bussterminal. Huddinge centrum är ett levande centrum. Det finns 400 bostadslägenheter i husen kring de båda torgen. Alldeles intill bor många människor längs Sjödalsvägen, på andra sidan Sjödalsparken och på Fullerstasidan på andra sidan pendeltågsstationen. För mer information, besök gärna http://www.huddingecentrum.se/

Sport och fritid runt hörnet

Centrala Huddinge erbjuder många fina parker och på behagligt cykelavstånd når du flera badsjöar, bl.a. Gömmaren och Trehörningen. Här finns även ett flertalet gym, ishall och simhall.

Kommunikation

I Centrala Huddinge finns bl.a. busslinjerna 710 samt 703 mot Skärholmen, Kungens Kurva och Heron City. Med pendeltåget från Huddinge Centrum når man Stockholm Central på 15 minuter. Från Kvarnbergsplan tar du dig vidare med buss till Myrängen, Farsta, Hagsätra, Solgård och Balingsnäs.

Skolor och Barnomsorg

Det finns många förskolor och skolor i närheten. Kvarnbergsskolan, Tomtbergskolan, Ängsnässkolan samt Hörningsnässkolan är några av skolorna. Förskolor finns många kommunala, se http://www.huddinge.se/utbildning-och-barnomsorg/ samt även ett populärt föräldrakopperativ www.barnensgladje.se

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.