Småbrukets backe 16 / Visättra Ängar / Huddinge

Nyproducerad tvåa i bästa läge!

Slutpris
2 225 000 kr
Boarea
55 kvm
Avgift
2 793 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-02-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Småbrukets Backe såldes av oss 2020-02-25. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Småbrukets Backe

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visättra Ängar är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med husets bästa läge i brf Brygghuset presenterar vi nu denna fina 2:a högst upp i huset. Här har du perfekt planerade 55 kvm med öppen planlösning och moderna materialval.

Varför nöja sig med något annat än det bästa? Lägenheten har öppet kök mot vardagsrum, helkaklat badrum, stort vardagsrum samt ett sovrum på ca 12kvm!
Härlig balkong högst upp med bästa solläge.

Visättra ängar är mycket naturskönt beläget med Flemingbergsskogens naturreservat som närmsta granne. Området har en fantastisk natur som erbjuder, våtmarksanläggning med rikt fågelliv, cykelstråk, upplysta löpspår samt fina promenadstigar. Härifrån kan du cykla ända till Sundby Gård. Vintertid är området populärt för längdskidåkning. I området finns också Visättra sportcenter med ishall, tennisbanor och för dig som vill prova frisbeegolf finns möjlighet här.

Mycket expansivt område där Huddinge Sjukhus, Södertörns Högskola och Södertörns tingsrätt är stora arbetsgivare, samtliga ligger på bekvämt cykel/promenadavstånd. Lugnt och barnvänligt område med fem minuters promenadavstånd till mindre mataffär och busshållplats. Ytterligare fem minuter bort återfinns Fräscht renoverade Flemingsbergs centrum med nyöppnade ICA Maxi, apotek, postservice samt småbutiker.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.