Sök Meny
Såld

Huddinge - Hörningsnäs / Solfagravägen 2

På soldränkt plan trädgårdstomt.

På en plan och soldränkt trädgårdstomt om hela 1 318 kvm ligger det här trivsamma huset. Här finns gamla trägolv, snedtak och inbyggd förvaring som är tidstypiskt för 20 -talet. Huset är i 1 ½ plan med källare och byggt 1929. Entréplanet rymmer ett nyrenoverat kök och duschrum, matsalsrum med burspråk samt ett vardagsrum. Övre planet har tre ordentliga sovrum samt toalett och handfat. Källaren nås från husets utsida och här finns både gott om förvaring samt en tvättstuga. Tomten erbjuder ett flertal fruktträd, insynskyddad uteplats och ett förråd för trädgårdsredskap. Med husets centrala läge når du all bekvämlighet såsom kommunikationer, affärer, skolor och naturområden. Välkommen till Solfagravägen 2.

Sponsrade länkar
Huddinge / Hörningsnäs
Solfagravägen 2
Slutpris: 5 210 000 kr
Boarea/biarea: 110/16 kvm
Driftkostnad: 38 800 kr/år
Tomtarea: 1318 kvm
Rum: 5 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-01-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Huddinge / Solfagravägen
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!