Solfagravägen 2 / Hörningsnäs / Huddinge

På soldränkt plan trädgårdstomt.

Slutpris
5 210 000 kr
Boarea/biarea
110/16 kvm
Driftkostnad
38 800 kr/år
Tomtarea
1 318 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2017-01-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Solfagravägen såldes av oss 2017-01-20. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Solfagravägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hörningsnäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en plan och soldränkt trädgårdstomt om hela 1 318 kvm ligger det här trivsamma huset. Här finns gamla trägolv, snedtak och inbyggd förvaring som är tidstypiskt för 20 -talet. Huset är i 1 ½ plan med källare och byggt 1929. Entréplanet rymmer ett nyrenoverat kök och duschrum, matsalsrum med burspråk samt ett vardagsrum. Övre planet har tre ordentliga sovrum samt toalett och handfat. Källaren nås från husets utsida och här finns både gott om förvaring samt en tvättstuga. Tomten erbjuder ett flertal fruktträd, insynskyddad uteplats och ett förråd för trädgårdsredskap. Med husets centrala läge når du all bekvämlighet såsom kommunikationer, affärer, skolor och naturområden. Välkommen till Solfagravägen 2.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration