Barkarbyvägen 38

Barkarbyvägen 38

Slutpris

2 232 060 kr


Barkarbystaden— Järfälla

Barkarbyvägen 38


Slutpris
2 232 060 kr

Barkarbystaden— Järfälla

Upptäck livet på Barkarbyvägen 38 En stilfull 2:a som kombinerar lyxigt boende med Barkarbys dynamik

Denna imponerande gavel-2:a på 48 kvadratmeter är belägen i ett oslagbart läge vid Stora torget, och erbjuder det bästa av både inomhus- och utomhusliv. Barkarby är i full blom som en dynamisk och växande stadsdel och här hittar du ett hem som kombinerar stil, komfort och ett pulserande samhällsliv.

När du kliver in i detta hem möts du av en hall som är både praktisk och stilfull. Kakelgolv vid entrén och ett vackert parkettgolv som sträcker sig genom resten av hallen skapar en välkomnande atmosfär. Ljusa, neutrala väggar kompletterar alla inredningsstilar, och golvvärmen i entrén tillför en extra touch av komfort under kyliga månader.

Vidare finner du ett genomtänkt och funktionellt kök som kommer att tillfredsställa även den mest kräsna hemmakocken. Det är utrustat med Whirlpool vitvaror, inklusive induktionshäll, inbyggd ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och kyl/frys. Vita skåpluckor, en grå bänkskiva och stora vita kakelplattor ger ett rent och modernt utseende, medan en matavfallskvarn tillför ytterligare praktisk funktionalitet.

Det rymliga vardagsrummet erbjuder flexibilitet och är enkelt att inreda efter eget tycke. Med parkettgolv och ljusa väggar känns rummet luftigt och inbjudande. En öppen planlösning mot köket skapar en social atmosfär, perfekt för underhållning. Dubbeldörrar leder ut till balkongen och fyller rummet med naturligt ljus.

Badrummet kombinerar funktionalitet med stil. Utrustat med en toalett, dusch, handdukstork och en kombinerad torktumlare/tvättmaskin från Whirlpool, har det allt du behöver. Ett spegelskåp med belysning och en arbetsbänk gör det ännu mer praktiskt, och golvvärmen ger extra komfort under kalla dagar.

Ditt sovrum är en fristad av lugn och ro, med parkettgolv och ljusa väggar. Det finns gott om utrymme för en stor säng och nattduksbord. Ett fönster med frostfilm ger extra privatliv utan att kompromissa med det naturliga ljuset.

En Dag på Barkarbyvägen:
Föreställ dig att börja dagen med en kopp kaffe på balkongen i morgonsolen, innan du tar en kort promenad till det lokala gymmet. Därefter kan du enkelt göra några ärenden i det närliggande shoppingcentret, Barkarbystaden, som är ett paradis för shoppingentusiasten. Här är ett av Sveriges största shoppingområden med Stockholm Quality Outlet i spetsen. Med cirka 70 butiker och 350 varumärken inom mode, sport och heminredning finns något för alla. Kända varuhus som IKEA, Plantagen, Media Markt, Elgiganten och ICA Maxi blandas med delikatessbutiker, restauranger och gym. Allt inom en kort promenad!

Transportmöjligheter:
Barkarbyvägen ligger strategiskt nära kollektivtrafik. Med tåg och bussar bara några minuters promenad bort, är du smidigt ansluten till Stockholm och Mälardalen. Cykelvägar och gångstråk är också rikligt tillgängliga för den som föredrar ett aktivt sätt att ta sig runt. I nära framtid, år 2026, kommer området att förvandlas till en central knutpunkt som smidigt ansluter Stockholm med Mälardalen.

Skolor och Fritidsaktiviteter:
För familjer finns det flera utmärkta skolor och fritidsaktiviteter i närheten. Området är rikt på parker och grönområden, perfekt för barnen att leka i och för vuxna att njuta av friluftsliv.

Barkarbyvägen 38 är verkligen ett hem för den som söker en kombination av stilfullt boende och ett pulserande samhällsliv. Varmt välkommen till ditt nya hem!


Boarea
48 kvm
Avgift
2 992 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-11-24

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Denna lägenhet på Barkarbyvägen såldes av oss 2023-11-24. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på Barkarbyvägen.

Boka värdering

Ender Karaman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Farzad Mirzazadeh

Assisterande mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.