Mäklare i Sollentuna & Kista

Ender Karaman

Ender Karaman

Ender Karaman

Fastighetsmäklare

Talar

Mäklare i Sollentuna & Kista

Ender Karaman

Hej, Jag heter Ender Karaman. Min passion för fastighetsbranschen började som en liten gnista när jag var ung, fascinerad av möjligheterna att förändra människors liv genom deras hem. Detta intresse ledde mig till att bli fastighetsmäklare 2017, och sedan dess har jag helhjärtat ägnat mig åt att leverera högklassig service till mina kunder, både säljare och köpare. Min resa har lärt mig värdet av ärlighet, hårt arbete och den djupa tillfredsställelse som kommer från att hjälpa andra att uppnå sina drömmar. Ender Karaman 079 585 25 95 ( +46 79-585 25 95 ) ender.karaman@maklarhuset.se

Att Skapa Värde och Överträffa Förväntningar

Jag förstår att köp och försäljning av fastighet kan vara en stressig tid för många. Därför är jag alltid tillgänglig och lyhörd för mina kunders behov och frågor. Med mitt finger på pulsen gällande fastighetsmarknaden, håller jag dig uppdaterad och informerad under hela processen.

Alltid Tillgänglig och Lyhörd

Jag förstår att köp och försäljning av fastighet kan vara en stressig tid för många. Därför är jag alltid tillgänglig och lyhörd för mina kunders behov och frågor. Med mitt finger på pulsen gällande fastighetsmarknaden, håller jag dig uppdaterad och informerad under hela processen.

Engagemang och Professionalism

Som din mäklare, är jag engagerad i varje steg i processen. Jag tar ett professionellt tillvägagångssätt till varje affär och ger värdehöjande tips och råd för att säkerställa bästa möjliga utfall. Jag tror starkt på att skapa en öppen och ärlig kommunikation med dig som min kund, vilket är grundläggande för en framgångsrik affär.

Ett Övergripande Mål: Din Tillfredsställelse

Mitt mål är inte bara att genomföra en affär, utan att leverera en sådan service som gör att du känner dig trygg nog att rekommendera mig vidare. Nöjda kunder är min största belöning och drivkraft. Här är vad några av dem har sagt om att arbeta med mig: "Ender överträffade alla våra förväntningar och var med oss varje steg på vägen. Vi kunde inte ha varit lyckligare med resultatet."

Kontakta Mig För En Personlig Konsultation

Oavsett om du ska sälja din bostad, letar efter ditt drömhem, eller behöver en kostnadsfri värdering, är jag här för att hjälpa dig. Jag ser fram emot att ge dig en unik och tillfredsställande fastighetsupplevelse. Kontakta mig idag för en personlig konsultation och låt oss tillsammans ta nästa steg mot ditt nya hem. Mvh Ender Karaman 079 585 25 95 ( +46 79-585 25 95 ) ender.karaman@maklarhuset.se

"Jag har haft kontakt med Ender såsom köpare och säljare. Han har alltid agerar oerhört professionellt och seriöst. Han har ständigt hållit oss informerade om processen. Han har lämnat råd i svåra situationer och råden har alltid varit uppriktiga och ärliga. Jag har exempelvis aldrig upplevt att han givit mig/oss råd som syftat till att gynna honom själv eller att han lovat saker som inte går att hålla. Vi har genomgående upplevt honom såsom genuint angelägen om att vi ska få ett så bra som möjligt. Han är oerhört kunnig. De gånger han inte kan svara på en fråga så kollar han upp och återkommer. Ender är en mäklare som bryr sig på riktigt. För honom är bostadsaffärer mycket mer än bara en transaktion, han förstår att det är människors vatten och bröd som det handlar om. Jag kan med värme rekommendera Ender Karaman som mäklare"
Google reviews
5.0

HittaMäklare
5.0Mäklare & medarbetare


Farzad Mirzazadeh

Fastighetsmäklare
Talar även engelska, persiska.

Ender Karaman

Fastighetsmäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska.

Lisa Almgren

Fastighetsmäklare / Delägare
Talar även engelska.

Kais Ghedamsi

Fastighetsmäklare / Delägare
Talar även engelska, arabiska, franska.

Sebastian Wallster

Nyproduktionsansvarig
Specialist nyproduktion
Talar även engelska.

Linn Edström

Fastighetsmäklarassistent
Talar även engelska.

Guy Wallster

Fastighetsmäklare
Senior partner
Talar även engelska.

Kundrecensioner

5

Jag har haft kontakt med Ender såsom köpare och säljare. Han har alltid agerar oerhört professionellt och seriöst. Han har ständigt hållit oss informerade om processen. Han har lämnat råd i svåra situationer och råden har alltid varit uppriktiga och ärliga. Jag har exempelvis aldrig upplevt att han givit mig/oss råd som syftat till att gynna honom själv eller att han lovat saker som inte går att hålla. Vi har genomgående upplevt honom såsom genuint angelägen om att vi ska få ett så bra som möjligt. Han är oerhört kunnig. De gånger han inte kan svara på en fråga så kollar han upp och återkommer. Ender är en mäklare som bryr sig på riktigt. För honom är bostadsaffärer mycket mer än bara en transaktion, han förstår att det är människors vatten och bröd som det handlar om. Jag kan med värme rekommendera Ender Karaman som mäklare. "
David Kugelberg
Ender Karaman är en otroligt duktig och noggrann där han inte lämnar något åt slumpen. Han har haft en god, ordentlig och transparent kommunikation genom hela processen. Det jag verkligen uppskattar med denna mäklare är att han tar sin tid och ser till att du har all underlag för att kunna känna dig trygg vid en bostadsaffär. Ender har även varit där när jag behövt tips och råd vid andra köp. Jag rekommenderar honom starkt!
Amed Bozan
Väldigt nöjd med Mäklarhuset och framförallt Ender som var en väldigt kunnik och transparant mäklare som man känner tillit för. Skönt att han alltid fanns tillgänglig och svarade positivt på alla frågor. Kommer utan tvekan fortsätta Ender vid nästa affär, och rekommenderar alla att göra det.
Fredrik Andersson
Jag vill uttrycka min djupaste tacksamhet till Ender Karaman från Mäklarhuset i Sollentuna & Kista för den enastående hjälp och support vi mottog under försäljningen av vårt gamla boende. Ender gick över förväntningarna med sin omfattande kunskap, proffsighet och personliga engagemang, vilket resulterade i en smidig och framgångsrik försäljningsprocess. Det är sällan man stöter på en mäklare med sådan passion och engagemang för sina klienters väl. Ender, ditt arbete och de råd du gav till mig och min familj har verkligen gjort skillnad och vi kunde inte vara mer nöjda med resultatet. Tack från hjärtat för allt du har gjort. Du är en mäklare i särklass och det är tydligt att dina insatser inte bara är ett jobb för dig, utan ett sätt att verkligen göra skillnad för de familjer du hjälper. Vi är evigt tacksamma och rekommenderar varmt Ender till alla som söker en mäklare som verkligen bryr sig och levererar resultat.
Precious Edobor
Kan varmt rekommendera Farzad, proffsig trevlig och serviceinriktad mäklare.
rindopower
Ender is an energetic and detailed broker. He did a great job and was transparent at every step of the process
Gaurav Mehendiratta
I recently purchased a condominium in Kista Torn with the assistance of this broker. The overall experience was truly exceptional. It was my first time navigating the intricacies of the buying process, and Ender Karaman, the broker overseeing the entire transaction, provided exemplary service. Ender went above and beyond his primary responsibilities to guide me through every aspect of the purchase, including assistance with setting up the electricity service and promptly addressing all my inquiries throughout the process. I wholeheartedly recommend Ender, and without a doubt, I will engage his services again when the time comes to sell my apartment. I am confident that any future buyer will greatly benefit from his expertise and support throughout the entire process. In all honesty, Ender's service exceeded my expectations in every respect.
facundo carballido
Jag hade nöjet att samarbeta med Ender Karaman som min mäklare när jag sålde min bostad. Jag kan med glädje rekommendera Ender som en ärlig och totalt engagerad professionell. Från första stund till dess att min lägenhet blev såld, var Ender kännetecknad av tydlig kommunikation och professionalism. Ender visade inte bara en imponerande förståelse för fastighetsmarknaden, utan han visade också empati och omsorg för mina specifika behov och önskemål. Han hade en unik förmåga att sätta sig in i säljarens situation med enastående empati, vilket skapade en trygg och förtroendefull atmosfär under hela försäljningsprocessen. Det som jag uppskattade mest med Ender var hans förmåga att upprätthålla kontinuerlig kontakt. Han höll mig alltid uppdaterad och besvarade snabbt alla mina frågor och funderingar. Hans dedikation till vårt samarbete var verkligen enastående. Värt att nämna är också att köparen av min bostad var mycket nöjd med Enders arbete och hans förmåga att skapa en smidig affär för båda parter. Sammanfattningsvis kan jag inte nog betona Ender Karamans professionalitet, ärlighet, engagemang och förmåga att förstå säljarens perspektiv med empati som mäklare. Jag är mer än nöjd med resultatet av vår affär, och jag är övertygad om att du också kommer att vara det om du väljer att samarbeta med honom. Tack Ender för en fantastisk upplevelse!
Roshin Azizi
Ender Karamat is a great broker. Not only he answers questions in detail but also provides complete information in a very friendly way. Easy to work with and highly reliable
Rafey Khan
Bra service Ender Karaman 😍
Dee
Stort tack till Ender Karaman som är en otrolig duktig mäklare. Han gav oss en realistisk och tydlig bild på marknaden och vilka förväntningar vi ska ha. Återkopplar väldigt snabbt och hjälpte oss stort engagemang.
Alan Fransenius
Ender Karaman 👍🏻
Jano Dib
Jag mötte Ender på en visning 2018 i Kista. Tack vore hans ärligeht, omtänksamhet samt lojalitet till yrket, så är Ender inte enbart en mäklare, utan en rådgivare och en vän. Ender hjälpte oss bokstavligen bekvämt samt smidigt att sälja vår bostad. Tack vore hans rådgivning köpte vi en bostad som vi är väldigt nöjda över. Vi behöver fler goda, lojala samt hjälpsamma människor som Ender både i arbetsmarknaden samt samhället!
Mahdi Al kazzaz
Ender Karaman, vilken ära att ha dig som mäklare. Vart tipsat Ender från en bekant. Ender bemötte mig väldigt professionellt och var super trevlig, där han verkligen tog sin tid och svarade på mina "alla" frågor. Både jag och köparen uppskattade väldigt mycket att vi vart uppdaterade ständigt under hela processens gång. Kontrakt skrivningen gick väldigt smidigt till, där vi fick information till detaljnivå som jag uppskattade mycket. Tack för engagemanget. Lycka till i framtiden. // Can
Can
Som tidigare kund till Ender Karaman så är jag jätteglad att han har blivit rekryterat till ett nytt team! Rekommenderar starkt till både säljare och köpare. 🙂👍
Hülya Ilgöy
Ender Karaman är en mäklare i toppklass. Jag har valt Ender vid försäljning av min bostad och köp av bostad. Han är behjälplig vid övriga frågor och ställer alltid upp. Om man är ute efter något mer än förväntat så är det Ender man kontaktar! Jag ger jag mina bästa rekommendationer! 5 av 5 stjärnor!
Nima Amiri Nateghi
Köpte min första bostad genom Ender Karaman och han har varit helt fantastisk, trygg och professionell! Tydlig och rak kommunikation med mycket omtanke i varenda steg. Ender Karaman är alltid tillgänglig innan och efter bostadsaffären. Rekommenderar starkt - vid säljtankar kommer jag att vända mig till Ender Karaman.
Wael El habta
Jag vill tacka Ender Karaman för att ha varit en oerhört kunnig och professionell mäklare under hela min fastighetsaffär. Han ställde alltid upp för att besvara mina frågor och ta itu med eventuella problem som uppstod längs vägen, vilket gjorde hela processen smidig och enkel för mig. Jag skulle starkt rekommendera Ender till alla som söker en pålitlig och kunnig mäklare.
Rony Ali
Bra att Ender Karaman är tillbaka igen. Har sålt med Ender tidigare och varit väldigt nöjd med den energi han lägger ner i sitt jobb. Bra på att ge tips och råd under hela processen.
Nawar Hanani
Utmärkt service, roligt att se stjärnan Ender Karaman arbeta igen. Jag hade honom som min mäklare när jag bodde i Kista. Det är roligt att se att han nu har blivit värvad till Sollentuna också. Jag kommer självklart att ta kontakt med honom när jag säljer min bostad i Solna eftersom jag fick reda på att han får mäkla över hela Stockholm. Ett självklart val för mig.
Ö K

Hitta till oss


Mäklarhuset Sollentuna & Kista Turebergsleden 101 191 48 Sollentuna

Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.