Bergsbovägen 16

Bergsbovägen 16


Sollentuna Centrum— Sollentuna

Bergsbovägen 16Sollentuna Centrum— Sollentuna

Drömboende i Hjärtat av Sollentuna!

Välkommen
• Direkt intill pulserande Sollentuna Centrum.
• Stabil förening.
• Två rymliga inglasade balkonger, perfekta för avkopplande stunder.
• Öppen och genialt planerad planlösning.
• En elegant gästtoalett och ett fräsch badrum.
• Praktiskt källarförråd tillgängligt.

Känn pulsen av stadslivet samtidigt som du njuter av stillheten i detta hem. Upplev den ultimata boendekomforten i denna exklusiva 3:a på 77 kvm, strategiskt placerad i hjärtat av Sollentuna.

Varje hörn av denna lägenhet talar av kvalitet och stil. Med sin genomtänkta öppna planlösning, två inbjudande sovrum, ett stort vardagsrum som flödar av naturligt ljus, och ett fräsch kök redo för kulinariska äventyr. Det helkaklade badrummet, utrustat med torktumlare och tvättmaskin, tillsammans med gästtoaletten och de inbjudande inglasade balkongerna, skapar en atmosfär av ren lyx.

Föreställ dig att bo ett stenkast från Sollentuna Centrum, där stadens pulserande hjärta erbjuder en kalejdoskop av butiker, restauranger och kaféer. Föreställ dig vackra solnedgångspromenader längs glittrande sjön Norrviken, och den elektriska spänningen av en nyplogad skridskobana under vinterns kyliga månader. Med buss- och pendeltågsstationer, är både Arlanda och Stockholm city inom räckhåll. Uppskatta också närheten till toppskolor och förskolor, som säkerställer en ljus framtid för de yngre. Här möter urban bekvämlighet Sollentunas naturliga skönhet.

Välkommen hem till inte bara ett boende, men en livsstil.


Boarea
77 kvm
Avgift
4 271 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-12-05

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Denna lägenhet på Bergsbovägen såldes av oss 2023-12-05. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Bergsbovägen.

Boka värdering
Ender Karaman
Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2
Farzad Mirzazadeh
Assisterande mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad