Flintlåsvägen 17

Flintlåsvägen 17

Slutpris

2 050 000 kr


Edsberg— Sollentuna

Flintlåsvägen 17


Slutpris
2 050 000 kr

Edsberg— Sollentuna

Välkommen till Flintlåsvägen 17 – En bostad med obegränsad potential och charm

Drömmer du om ett hem där du kan sätta din personliga prägel? På adressen Flintlåsvägen 17 väntar en ljusfylld gavel 3:a på 77,5 kvadratmeter, belägen i hjärtat av Brf Platån i Edsberg, Sollentuna. Denna eftertraktade pärla erbjuder flexibilitet och möjligheter, perfekt för den som ser potentialen i att skapa sitt ideala hem.

Denna lägenhet karaktäriseras av ett generöst ljusinsläpp och en solig balkong med utsikt över den välskötta innergården, ett lugnt utrymme för återhämtning. Det funktionella köket, med vita skåpsluckor, och det stilrena badrummet bildar en solid grund för ditt framtida boende. Samtidigt erbjuds du chansen att renovera och modernisera, vilket ger dig utrymme att förverkliga dina visioner.

Denna bostad är inte bara ett boende; det är en inbjudan till att skapa, anpassa och förädla. Oavsett om du dras till tanken på ett modernt kök, ett uppfräschat badrum, eller helt nya färgval, ligger potentialen för en personlig touch i dina händer.

Belägen i det natursköna Edsberg, omfamnas bostaden av grönska och närhet till allt du kan önska. Inom gångavstånd finner du Edsbergs centrum med dess utbud av butiker och tjänster, inklusive den nyligen tillkomna Lidl. För familjer utgör närheten till utbildningsmöjligheter som Gärdesskolan och Rudbecks gymnasium, samt de natursköna promenadstråken i Edsbergsparken, en idealisk miljö för lärande och fritid.

Denna unika möjlighet att skapa ett hem som speglar din personlighet och livsstil, med enkel tillgång till Sollentunas faciliteter och områdets natursköna miljö, erbjuder en perfekt balans mellan stadsnära bekvämligheter och lugnet från naturens närvaro.

Missa inte chansen att bli en del av detta levande och välkomnande samhälle. Bostaden erbjuder mer än bara ett boende – det erbjuder en framtid full av möjligheter och skapande. Välkommen hem till ett nytt kapitel i ditt liv, välkommen till ditt nya hem!


Boarea
77.5 kvm
Avgift
4 580 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2024-04-01

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Denna lägenhet på Flintlåsvägen såldes av oss 2024-04-01. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Flintlåsvägen.

Boka värdering

Ender Karaman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Farzad Mirzazadeh

Assisterande mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.