Mäklare i Sollentuna & Kista

Guy Wallster

Guy Wallster

Guy Wallster

Fastighetsmäklare / Senior partner

Talar

Mäklare i Sollentuna & Kista

Guy Wallster

Jag heter Guy och är ägare och grundare till Mäklarhuset i Täby, Danderyd, Vallentuna Sollentuna. Ända sedan barnsben har jag haft fastighetsbranschen i blodet eftersom min far var en duktig byggmästare. Att inte arbeta som fastighetsmäklare eller med fastigheter har aldrig varit ett alternativ och idag har jag varit verksam i mer än 40 år och har förmedlat över 4.000 bostäder

Hela familjen i bostadsbranschen

Hela min familj andas och lever för bostadsbranschen. Två vuxna barn som båda arbetar med fastighetsförmedling samt fru med förflutet i mäklarbranschen och ett bonusbarn. Jag bor i Täby men är verksam i hela norra Stockholm. Att bo och arbeta i Norrort anser jag har massor med fördelar: Nära till jobbet, känner till varenda busshållplats, skola och gata samt att jag spontant träffar på mina kunder

Hela norra Stockholm som arbetsplats

Tillsammans med mina partner Sebastian Wallster, Danielle Wallster och Lisa Almgren äger jag Mäklarhuset Norrort som består av fem verksamhetsområden och min långa erfarenhet gör att jag är välbekant med de flesta bostadsområden där vi arbetar, såsom Täby, Danderyd, Vallentuna, Sollentuna och Kista/Akalla.

Brinner för mäklarbranschen

Jag har alltid varit engagerad i branschfrågor, och har som f.d. styrelseordförande i Mäklarsamfundet haft möjlighet att bidra med min långa erfarenhet och kompetens till branschen. Som tidigare ägare till en hustillverkare besitter jag även en gedigen byggnadsteknisk kunskap, vilket har varit en otroligt stor fördel för mig i mitt yrke som fastighetsmäklare.

Kontaktiformation

Funderar du på att sälja eller har frågor runt din bostadsaffär, tveka inte att kontakta mig på 070-516 31 00 eller guy.wallster@maklarhuset.se

"En nöjd kund kommer tillbaka"
Google reviews
4.8

HittaMäklare
4.9Mäklare & medarbetare


Farzad Mirzazadeh

Fastighetsmäklare
Talar även engelska, persiska.

Ender Karaman

Fastighetsmäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska.

Lisa Almgren

Fastighetsmäklare / Delägare
Talar även engelska.

Kais Ghedamsi

Fastighetsmäklare / Delägare
Talar även engelska, arabiska, franska.

Sebastian Wallster

Nyproduktionsansvarig
Specialist nyproduktion
Talar även engelska.

Linn Edström

Fastighetsmäklarassistent
Talar även engelska.

Guy Wallster

Fastighetsmäklare
Senior partner
Talar även engelska.

Kundrecensioner

4,8

Stort tack Guy och Amanda!
Anders Engman
Guy Wallster är svårslagen. Han älskar jobbet, fortsätter fast han inte behöver. Mannen startade Mäklarhuset, var med och startade Hemnet, blickar framåt, är dessutom byggkunnig (var innan dess chef för en modulhusfabrik som han gav ett uppsving). Guy är lätt att nå och har ett omdöme som få. En noggrann, hjälpsam, rättskaffens man som bryr sig om och respekterar alla i processen. Det går inte att få en bättre mäklare!
Erik Häusler
Vi har nyligen köpt en jättefin lägenhet via Mäklarhuset. Vi är supernöjda med deras arbete. Guy Wallster vägledde oss genom köpet på ett lugnt och förtroendegivande sätt. Mycket professionellt bemötande!
Lars-Göran Bergström
Trevligt och ett professionellt bemötande. Både kunniga och erfarna, vilket skapade trygghetskänsla. Köpte lägenhet och sålde vårt hus av samma mäklare Guy Wallter.
Rose-Marie Danielsson
Mäklare: Danielle Wallster (ansvarig mäklare). Guy Wallster (kontraktsskrivning). Part som lämnar rating: Köpare Rating vid halv process (köpekontrakt underskrivet, tillträde ej genomfört ännu). Danielle har med proffessionalism lett oss genom processen fram till budgivningens avslut. Redan innan bostaden blev listad så blev vårt intresse sammankopplat av Danielle, och vi fick chansen att lära känna objektet i mycket god tid. Danielle har hela tiden varit på tårna, hållit oss informerade om läget när det gäller övriga budgivare, säljarnas tankegångar och varit tillgänglig för frågor, alltid med positivt och genuint trevligt bemötande. Hon har på ett förtjänstfullt sätt tagit hänsyn till våra önskemål och tydligt förklarat omständigheter både när det gäller generella regler och unika förehavanden i denna försäljning. Finns det någonting att förbättra, så hade vi önskat att motta kontraktsutkastet något tidigare, för att kunna läsa genom det i lugn och ro. Detta blev dock ett mindre problem, eftersom vi kunde reda ut alla frågor på plats med Guy, samt att vi fick några minuter i enrum, mellan genomgång och underskrift.
Victor Gillberg

Hitta till oss


Mäklarhuset Sollentuna & Kista Turebergsleden 101 191 48 Sollentuna

Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.