Ribegatan
Ribegatan
Ender Karaman, ansvarig mäklare i Sollentuna & Kista
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Ender Karaman

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Ribegatan




Kista— Stockholm

Ribegatan


Förberedd försäljning

Kista— Stockholm

🌟Missa inte detta tillfälle!🌟

Hyrköp möjlig via Bodil, läs mer


Referensnummer
493 001
Boarea/biarea
82/2 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Kontakta Ender eller Farzad för mer information kring Ribegatan.

Ender Karaman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Farzad Mirzazadeh

Assisterande mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området
Kista  i stockholm

Kista

Kista erbjuder moderna bekvämligheter och en stark gemenskap. Här finns en rik historia, blomstrande arbetsmarknad och ett brett kulturutbud. Med bra kommunikationer, skolor och fritidsaktiviteter är Kista perfekt för både arbete och familjeliv. Upplev en plats där du kan leva och trivas


01
Fördelar med området
Gym Tunnelbana Stort nöjesutbud Tågstation Restaurangtätt Sportbar Bussar Bio Parker/Grönområden Tennis Bowling Stort shoppingutbud Restauranger Butiksgata/köpcentrum

02
Kommunikationer

Kista erbjuder oslagbara kommunikationsmöjligheter som gör det enkelt att resa både inom Stockholm och internationellt. Här är några av fördelarna med att bo och arbeta i Kista:

Tunnelbana:
Kista station ligger centralt i området och erbjuder snabba förbindelser via tunnelbanans blå linje. Du når Stockholm Central på endast cirka 17 minuter med täta avgångar, vilket gör din pendling både smidig och effektiv.

Bussnätverk:
Kistas bussterminal fungerar som ett nav för ett omfattande bussnät som täcker stora delar av norra Storstockholm. Flera busslinjer, inklusive 155, 178, 537, 179, 197, 518 och 523, kopplar samman Kista med omkringliggande områden och andra delar av Stockholm, vilket ger dig många alternativ för resor inom regionen.

Flygförbindelser:
För internationella resenärer och affärsbesökare erbjuder Kista bekväma flygbussförbindelser till både Arlanda och Bromma flygplatser direkt från bussterminalen. Detta gör Kista till en global affärshubb med enkel tillgång till internationella destinationer.

Pendeltåg:
Helenelund pendeltågsstation ligger nära Kista Mässan och erbjuder pendeltågsförbindelser till viktiga destinationer som Södertälje, Arlanda och Uppsala. En kort bussresa på cirka 6 minuter tar dig från Kista till Helenelund station, vilket ger dig ytterligare resealternativ.

Framtida Utbyggnader:
Kistas kommunikationsmöjligheter kommer att förbättras ytterligare i framtiden med den pågående utbyggnaden av Tvärbanan från Bromma till Kista och vidare till Helenelund. Dessutom planeras en förlängning av tunnelbanans blå linje från Akalla till Barkarbystaden och Barkarby vara klar omkring 2026, vilket öppnar upp för ännu fler resmöjligheter.


03
Natur och fritid

Upptäck Natur och Fritid i Kista! – en plats där natur och fritid möts! Kista är ett område som erbjuder moderna bekvämligheter och en stark gemenskap, med något för alla att njuta av, oavsett om du söker avkoppling eller äventyr. Familjevänliga Kistagårdsparken är perfekt för lek, promenader och picknick, medan Igelbäckens Naturreservat lockar med sina stigar för promenader och jogging, där du kan uppleva den friska luften och vacker natur.

Kista har även flera andra grönområden och naturaktiviteter som erbjuder en bra mix av avkoppling och fysisk aktivitet. Järvafältet är ett stort naturområde med elljusspår för promenader och löpning, samt skidåkning på vintern. Friluftsfrämjandet erbjuder utomhusaktiviteter som vandringar och mountainbike, anpassade efter deltagarnas nivå. Bangolfparken i Akalla By erbjuder en minigolfbana för familjer och vänner.

För den som vill lära sig mer om djur och natur erbjuder Akalla 4H-gård roliga och lärorika aktiviteter för barn och ungdomar. Om du vill njuta av en fantastisk utsikt över området kan du besöka Kista Science Tower och Victoria Tower.

Kista Galleria är en central punkt som inte bara erbjuder shopping utan också en rad aktiviteter, inklusive biografen Filmstaden Kista och O’Learys med både bowling och gokart. För den som vill hålla sig aktiv finns flera gym i området, såsom Nordic Wellness Kista Galleria, Member 24 Kista, SATS Kista och Fitness24seven. Dessutom erbjuder Järvafältet milslånga naturstråk för promenader och andra friluftsaktiviteter.

Racket- och padelentusiaster kan besöka Every Padel Kista för padel, eller Kista Racket Center som erbjuder badminton, bordtennis, squash, racquetball och ett gym.

Kom och upptäck allt som Kista har att erbjuda – en plats där du kan leva, arbeta och trivas. Oavsett om du söker naturupplevelser, spännande aktiviteter eller en stark gemenskap, har Kista något för dig.


04
Barnomsorg och skolor

Kista erbjuder ett brett utbud av utbildningsalternativ för barn och ungdomar, från förskola till högre utbildning. För de yngsta finns flera kommunala förskolor som tar hand om barnen under vanliga arbetstider. När det gäller grundskoleutbildning finns det flera skolor som erbjuder utbildning både för mellanstadium och högstadium, och dessa skolor strävar efter att ge en trygg och stimulerande miljö för alla elever.

För äldre elever finns högkvalitativa gymnasieskolor i Kista som ger en förstklassig utbildning och förbereder dem för högre studier. Dessa skolor kännetecknas av en trygg och stödjande inlärningsmiljö, med fokus på både högskoleförberedande utbildning och personlig utveckling.

Utöver detta har Kista närhet till universitet och högskolor, vilket ger elever möjligheter att fortsätta sina studier efter gymnasiet utan att behöva resa långt. Detta gör det enkelt för studenter att sömlöst övergå till högre utbildning och vidareutveckla sina kunskaper.

Sammanfattningsvis erbjuder Kista en omfattande och kvalitativ utbildningsväg för barn och ungdomar. Med ett brett utbud av förskolor, grundskolor, gymnasier och tillgång till högre utbildning kan barn i alla åldrar få den utbildning och omsorg de behöver för att växa och utvecklas.

För mer information om Stockholm Stads skolor, vänligen besök https://start.stockholm/forskola-skola/


05
Affärer och restauranger

Kista Galleria är en av de största galleriorna i Stockholm och en populär destination för både boende och besökare. Gallerian erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger och caféer, med över 180 butiker som sträcker sig över olika kategorier som mode, elektronik och dagligvaror. Detta ger en varierad shoppingupplevelse för alla smaker och behov.

Utöver shopping erbjuder Kista Galleria också ett stort utbud av restauranger och caféer. Restaurangutbudet är mångsidigt och inkluderar allt från traditionell svensk husmanskost till internationella rätter som indisk, thailändsk, italiensk och medelhavsmat. För den som är på språng finns det flera snabbmatsalternativ, och för dem som vill ta en paus under shoppingturen finns det mysiga kaféer där du kan avnjuta en kopp kaffe, te eller något sött.

Kista Galleria erbjuder även en rad andra tjänster och nöjesalternativ, inklusive en biograf, en bowlinghall och en vårdcentral. Dessa faciliteter gör det möjligt att kombinera olika aktiviteter i en och samma miljö, vilket gör Kista Galleria till en komplett destination för både vardag och helg. Utöver gallerian bidrar olika matrelaterade evenemang och pop-up-marknader till en levande och varierad matupplevelse i området, där lokala producenter säljer sina varor och ger besökare chansen att upptäcka nya smaker och stödja lokala företag.

Sammanfattningsvis erbjuder Kista ett brett utbud av affärer, restauranger och caféer som gör området till en livlig plats för shopping och matupplevelser. Oavsett om du är ute efter en dag med shopping, en god måltid eller underhållning, har Kista något för dig.



Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Ender eller Farzad!

Ender Karaman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Farzad Mirzazadeh

Assisterande mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.