Borgarfjordsgatan 21A, våning 28 av 35
Borgarfjordsgatan 21A, våning 28 av 35
Ender Karaman, ansvarig mäklare i Sollentuna & Kista
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Ender Karaman

Ansvarig mäklare

Till salu

Borgarfjordsgatan 21A, våning 28 av 35

Utgångspris

3 795 000 kr


Utgångspris

3 795 000 kr



Kista— Stockholm

Borgarfjordsgatan 21A, våning 28 av 35


Till salu
Utgångspris
3 795 000 kr

Kista— Stockholm

🌟Ditt drömboende väntar på 28:e våningen i Kista Torn

đŸ™ïž VĂ€lkommen till din nya drömbostad pĂ„ 28:e vĂ„ningen i ett av Stockholms fĂ„ höghus, en rymlig 3:a pĂ„ 97 kvm. Denna lĂ€genhet Ă€r den perfekta kombinationen av bekvĂ€mlighet och kvalitet, framhĂ€vd av en fantastisk utsikt över staden. Den Ă€r designad för att ge en idealisk balans mellan komfort och stil, vilket gör den till ett utmĂ€rkt val för den som vĂ€rderar detta.

🌞 Den har en öppen planlösning som sömlöst sammanlĂ€nkar vardagsrummet med en vĂ€lkomnande loggia. Denna design skapar ett rikligt ljusinslĂ€pp och ger en kĂ€nsla av extra rymd, medan loggian, tack vare sitt sydvĂ€stlĂ€ge, bjuder pĂ„ soliga eftermiddagar och magiska solnedgĂ„ngar. Det Ă€r en plats dĂ€r avslappnad atmosfĂ€r rĂ„der och dĂ€r varje detalj Ă€r noga uttĂ€nkt för ditt vĂ€lbefinnande.

🍮 Köket erbjuder elegans och funktionalitet med sina svartbetsade Vedum-luckor, en ny Beko induktionshĂ€ll och övriga toppmoderna vitvaror frĂ„n Bosch. Intill köket ligger ett elegant och funktionellt badrum utrustat med en ny Macro Design Crown Grip-kommod, tvĂ€ttmaskin, torktumlare och hörndusch. Ett stenkast dĂ€rifrĂ„n finner du klĂ€dkammaren/förrĂ„det, utrustat med ELFA-system för praktisk förvaring, samt ett kĂ€llarförrĂ„d som erbjuder ytterligare utrymme.

🛌 De tvĂ„ sovrummen utstrĂ„lar ljus och rymd, dĂ€r det större sovrummet har stora fönster som badar rummet i ljus, och det andra sovrummet optimerar förvaringsmöjligheterna med en skjutgarderob och ELFA-system. Denna öppna planlösning tillsammans med loggian bidrar till en behaglig och vĂ€lkomnande atmosfĂ€r genom hela bostaden.

🚇 BelĂ€get i hjĂ€rtat av Kista, Ă€r denna lĂ€genhet perfekt placerad med nĂ€ra tillgĂ„ng till kollektivtrafik och Kista Galleria. Du har allt du behöver för din dagliga rutin inom rĂ€ckhĂ„ll, frĂ„n klĂ€der och matvaror till kvĂ€llsaktiviteter som bio och sportbarer. En tunnelbana tar dig snabbt till Stockholm Central, och flera busslinjer förbinder dig med omgivande omrĂ„den.

🏱 Kista Torn, bostadskomplexet dĂ€r lĂ€genheten Ă€r belĂ€gen, Ă€r inte bara ett av Sveriges högsta bostadshus utan ocksĂ„ ett av de mest moderna. Vid entrĂ©n möts du av en inbjudande, fullt möblerad lobby istĂ€llet för traditionella brevlĂ„dor och trapphus. HĂ€r finns Ă€ven en bastu för avkoppling och tvĂ„ gemensamma gĂ€stlĂ€genheter som kan hyras vid behov. Den gemensamma takterrassen pĂ„ 36:e vĂ„ningen erbjuder enastĂ„ende utsikt över bĂ„de Globen och inkommande flygplan mot Arlanda.

🌟 UpptĂ€ck en vĂ€rld av komfort och stil högt ovanför Kista, dĂ€r ljus och rymd maximeras genom en genomtĂ€nkt öppen planlösning. Denna bostad Ă€r designad för att erbjuda en oövertrĂ€ffad boendeupplevelse, dĂ€r varje detalj Ă€r noggrant planerad för att tillgodose dina behov och önskemĂ„l.


Utgångspris
3 795 000 kr
Boarea
97 kvm
Avgift
6 290 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
28 av 35 (Hiss finns)

MĂ€klarhuset Sollentuna & Kista

Kontakta Ender eller Farzad för mer information kring Borgarfjordsgatan 21A, våning 28 av 35 Anmäl intresse.

Ender Karaman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Farzad Mirzazadeh

Assisterande mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1

Ekonomiska tjÀnster

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Upptäck med smarta digitala verktyg



Planlösning

Rumsbeskrivning

01
Hall

En rymlig hall med hatthylla, ljusmÄlade vÀggar och ekparkett pÄ golvet.


02
KlÀdkammare/FörrÄd

Den rymliga klÀdkammaren/förrÄdet, Àven med ljusmÄlade vÀggar och ekparkett, erbjuder gott om utrymme för förvaring och organisering av dina klÀder och tillhörigheter. Dessutom Àr klÀdkammaren/förrÄdet utrustad med ELFA-system för praktisk förvaring.


03
Badrum

Det fullt kaklade badrummet Àr utrustat med moderna bekvÀmligheter, inklusive tvÀttmaskin, torktumlare och en elegant duschvÀgg i glas. HÀr finns ocksÄ en toalett, utrustad med en ny Macro Design Crown Grip-kommod. ArbetsbÀnken och förvaringen ovanför bidrar till praktisk anvÀndning. VÀggarna pryds av vitt kakel och golvet Àr tÀckt av mörkgrÄ klinker.


04
Kök

Det stilfulla köket har svartbetsade luckor frÄn Vedum och en laminatbÀnkskiva. HÀr finns en diskmaskin frÄn Siemens och köksflÀkt, samt en kombinerad kyl/frys och mikrovÄgsugn frÄn varumÀrket Bosch. En nyinstallerad induktionshÀll frÄn Beko kompletterar köket. Dessutom finns en rymlig plats för matbord dÀr du kan njuta av en underbar utsikt.


05
Vardagsrumet/Loggia

Det rymliga vardagsrummet, med sina mÄlade vÀggar och ekparkettgolv, erbjuder generöst med utrymme, vilket gör det möjligt att placera mÄnga möbler dÀr. MÄnga fönster ger bra ljusinslÀpp och en fantastisk utsikt. HÀr finns Àven en underbar loggia med klinker pÄ golvet och mÄlade vÀggar, samt ett helt öppningsbart fönsterparti. Loggian, med sitt sydvÀstlÀge, kan anvÀndas som en " balkong " eller till och med som ett kontorsrum.


06
Sovrum 1

Det första sovrummet har en praktisk skjutdörrsgarderob i vitt och bjuder in till avkoppling med sina lugnande fÀrger och trÀgolv. Sovrummet optimerar förvaringsmöjligheterna med en skjutgarderob och ELFA-system. HÀr finns gott om plats för en enkelsÀng och Àven ett skrivbord om sÄ önskas, vilket gör det till en perfekt plats för en gÀst eller ett barn. Dessutom erbjuder rummet en fin utsikt för att fullÀnda upplevelsen.


07
Sovrum 2

Det andra sovrummet, det stora master bedroom, Àr rymligt nog för en dubbelsÀng och fortsÀtter den enhetliga designen med mÄlade vÀggar och ekparkettgolv. HÀr finns stora fönster som fyller rummet med naturligt ljus och erbjuder en fantastisk utsikt. Dess generösa storlek ger gott om plats för en dubelsÀng och andra möbler eller tillbehör som du kan önska.


Fakta

01
Beskrivning
Boarea

97 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrÀttsföreningen)

Rum

3 (2 sovrum)

VĂ„ning

28 av 35


02
Byggnadssätt
ByggnadsÄr

2015-2016

Kommentar, byggnad

Flerfamiljshus

VĂ€rme och ventilationsanl.

UppvÀrmning:
Huset har en central frÄnluftsvÀrmepump. FrÄnluften frÄn lÀgenheterna passerar genom en vÀrmevÀxlare som Àr ansluten till en vÀrmepump.

Ventilation
LÀgenheten ventileras med ett sk. FTX system dvs. det blÄser in uppvÀrmd luft (21 grader) i lÀgenheten i sovrum och vardagsrum samt suger ut luft i badrum, WC och kök. Ventilationen Àr inte till för att vÀrma upp utan Àr till för vi skall fÄ bra luftklimat i lÀgenheten. Ventilationen Àr instÀlld sÄ att ett visst undertryck hÄlls i lÀgenheten. GodkÀnt köksflÀkt: SpiskÄpa med sjÀlvdrag

Kommentar, hiss

Det finns 3 hissar i byggnaden.


03
Energideklaration
Energiklass
Energideklaration
Specifik energianvÀndning

85 kWh/kvm och Ă„r

Energiprestanda, primÀrenergital

93 kWh/kvm och Ă„r

SammanstÀllning

Energideklaration Àr utförd
Datum: 2019-05-11

Besiktningsman

Kjell-Åke Henriksson JM AB


04
TV/Internet
Beskrivning TV/Internet

Fastigheten Àr ansluten till Bahnhof Bredband. Varje lÀgenhet har ett sÀrskilt bredbandsuttag.
Det tillkommer en kostnad för Bahnhof (bredband 1000/1000 Mbit/s, IP-Telefoni) samt Sappa TV om 115 kr/mÄnad.
- 1000Mbit Bredband
- IP-telefoni utan fast avgift (enbart samtalstaxa)
- Digital tv-paketet Sappa Mindre


05
Balkong

Loggian Àr utformad för att fungera som en tillflyktsort mellan bostaden och det omgivande samhÀllet. Med hjÀlp av skjutfönster kan du skapa en atmosfÀr av en "balkong", samtidigt som uppvÀrmningselementen ser till att behÄlla inomhustemperaturen under kallare nÀtter och sÀsonger.


06
Bilplats/Övriga byggnader
Beskrivning, parkering

Föreningen har tillsammans med Brf K2 Kista Torn 229 bilplatser och MC-platser i vÄrt gemensamma varmgarage som finns pÄ vÄningsplan 0 till -3.

Under Q4 2021 installerades laddstolpar pÄ garageplan 0, -2 och -3 av företaget Eways AB som Àr totalentreprenör.

- Hyra för en vanlig plats Àr 1000 kr/mÄnad (för medlemmar i föreningen).
- Hyra för en plats med laddstolpe blir 1 150 kr/mÄnad. Utöver detta debiteras elförbrukningen mÄnadsvis. SjÀlvkostnadspriset för elanvÀndning Àr 2.5 kr/kWh.
- Hyra för en MC-plats Àr pÄ 500 kr/mÄnad.


Ekonomi

01
Avgift

6 290 kr/mÄn

Kommentar, mÄnadsavgift

VÀrme, kallvatten, kÀllarförrÄd. Det tillkommer en kostnad för Bahnhof (bredband 1000/1000 Mbit/s, IP-Telefoni) samt Sappa TV om 115 kr/mÄnad. Utöver ovan angiven mÄnadsavgift tillkommer Àven en avgift för varmvatten. MÄnadsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmÀtt förbrukning

FörsÀkring

261 kr/mÄn

HushÄllsström

356 kr/mÄn

BostadsrÀttstillÀgg

10 kr/mÄn

Varmvatten

100 kr/mÄn

Internet/TV/IP-telefon

115 kr/mÄn

Sammanlagd driftskostnad

842 kr/mÄn

Antal personer i hushÄllet

1

FörsÀkring

Fastigheten Àr försÀkrad hos Stockholms Stads BrandförsÀkringskontor. I avtalet ingÄr styrelseförsÀkring.
BostadsrÀttstillÀggsförsÀkring ingÄr inte i avgiften. DÀrför Àr det viktigt att nya köparen tecknar ett bostadsrÀttstillÀggsförsÀkring via sitt hemförsÀkring.

UpplÄtelseform

BostadsrÀtt

ÖverlĂ„telseavgift

1 208 kr, betalas av köpare.

PantsÀttningsavgift

483 kr

Andel i förening

0,44311 %

PantsÀttning

Àr inte pantsatt. Uppgiften Àr kontrollerad 2024-02-23.

Boendekalkyl

VÀlkommen att kontakta ansvarig fastighetsmÀklare om du vill ha hjÀlp med att upprÀtta en boendekostnadskalkyl.

AvgiftsförÀndringar

Avgiftshöjningen har genomförts med 10% frÄn och med den 1:a februari 2024.


Föreningen

01
BenÀmning

Brf Kista Torn. I föreningen finns 266 lÀgenheter.

MarkÀgare

Marken Àr tomtrÀtt

AllmÀnt

Med sina 35 bostadsvÄningar Àr Kista Torn ett av Stockholms högsta bostadshus. Föreningen förfogar över bastu med relaxavdelning, gemensamhetslokal samt en gemensam takterrass ca. 120 meter upp pÄ vÄning 36!

Varje bostad har ett tillhörande lÀgenhetsförrÄd. Parkeringsplatser finns i varmgarage i huset som nÄs via trapphuset. Separata cykelförrÄd och rullstolsförrÄd finns i pÄ entréplan samt i kÀllaren. Föreningen har gÀstlÀgenheter som kan bokas mot avgift.

Varje bostad Àr utrustad med kÀrl för kÀllsortering av hushÄllsavfall under diskbÀnken. Avfallet lÀmnas i en gemensam miljöstation nÀra trapphusentrén.

I miljöstationen sorteras förutom komposterbart och brÀnnbart Àven tidningar, glas, pappersförpackningar, metallförpackningar, plastförpackningar och batterier.

För information om var din nÀrmaste Ätervinningscentral finns och dess öppettider kontakta din kommun eller gÄ in pÄ deras hemsida.

Föreningen Àr innehavare av tomtrÀtten till Stockholm Danmark 6 i Stockholms kommun. AvgÀlden Àr oförÀndrad i tio Är t.o.m. den 31 december 2022. Omförhandling avgÀlden ska pÄkallas i sÄ god tid att nytt avtal kan trÀffas senast tolv mÄnader dessförinnan.

Kommande renoveringar

2023 BrandsÀkerhetsrelaterad planering
2023 Byte av dagvattenrör
2023 Hiss besiktning
Under 2020 upphandlade föreningen en underhÄllsplan för de kommande 30 Ären frÄn JM@Home. Planen
visar att underhÄllskostnaderna för de nÀrmaste 10 Ären Àr tÀmligen smÄ, ca 200 tkr per Är.

AvgiftsförÀndringar

Avgiftshöjningen har genomförts med 10% frÄn och med den 1:a februari 2024.

Gjorda renoveringar

2022 Upprustning av hissar och uppfrÀschning av korridor och hisshall plan 0
2021 Installation av laddstolpar i garaget
2020 OVK, obligatorisk ventilationskontroll
2020 UpprÀttat underhÄllsplan
2019 Installation av laddstolpar i garage
2019 Installation av kameraövervakning

Övriga utrymmen i föreningen

LÀgenhetsförrÄd:
Varje lĂ€genhet kompletteras med ett praktiskt förrĂ„d, vars storlek anpassas efter din lĂ€genhets yta. Dessa förrĂ„d Ă€r strategiskt placerade pĂ„ olika nivĂ„er i byggnaden – frĂ„n plan vĂ„ning 1 ner till plan -3, inklusive specifika platser i K2 pĂ„ plan 0 och -2. Information om vilket förrĂ„d som tillhör just din lĂ€genhet fĂ„r du via din mĂ€klare eller tidigare Ă€gare. Kom ihĂ„g att ett lĂ„s medföljer för din sĂ€kerhet, och det Ă€r viktigt att alltid hĂ„lla förrĂ„det lĂ„st, Ă€ven om det för tillfĂ€llet inte anvĂ€nds.

Återvinningsrum:
PÄ plan -2 finner du vÄrt Ätervinningsrum, en plats dÀr miljötÀnk stÄr i centrum. HÀr kan du enkelt sortera tidningar, glas, pappers- och metallförpackningar, plast, batterier och elektronik. Det Àr vÄrt sÀtt att bidra till en mer hÄllbar framtid.

Cykelrum:
För att underlÀtta för dig som cyklist finns ett cykelrum placerat pÄ plan -2. HÀr rÄder samma ordning och reda som i resten av huset, vilket gör det till en sÀker och vÀlorganiserad plats för din cykel.

Bastu med Relaxavdelning:
Unna dig en stunds avkoppling i vÄr bastu, komplett med en tillhörande relaxavdelning som kan bokas för privata sessioner. Det Àr den perfekta platsen för att ladda batterierna och bara njuta.

Gemensam Takterrass:
VÄr imponerande takterrass, belÀgen 120 meter upp pÄ vÄning 36, erbjuder en oförglömlig utsikt över staden. Det Àr den ultimata platsen för avkoppling och sociala tillstÀllningar under bar himmel.

Samlingslokal:
VÄr samlingslokal stÄr till förfogande för alla typer av evenemang, frÄn söndag till torsdag mellan kl. 10:00 och 22:00, samt fredag till lördag mellan kl. 10:00 och 23:00. Det Àr en idealisk plats för att samla vÀnner och familj för speciella tillfÀllen.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (Àkta)

Andel av BRF nettoskuldsÀttning

834 248 kr

Beskrivning av Andel av BRF nettoskuldsÀttning

Enligt nya fastighetsmÀklarlagen Àr en fastighetsmÀklare skyldig att informera om bostadsrÀttens andel av föreningens nettoskuldsÀttning fr.o.m. 2023-01-01. Redovisat resultat avser hur mycket denna bostad belastats med av föreningens nettoskuldsÀttning. UtrÀkningen Àr gjord med Ärsredovisning 2022 som underlag.


Området

01

Kista Àr ett dynamiskt omrÄde sprudlande av utveckling och möjligheter. Det erbjuder en perfekt blandning av nöjen, kultur och evenemang, vilket gör det till en idealisk plats för alla - frÄn studenter och forskare till företagare och alla dÀr emellan. KistamÀssan, en av Sveriges största mÀssor, erbjuder en mÀngd aktiviteter och tjÀnar som en fascinerande mötesplats.

Men Kista Àr inte bara för den aktiva och yrkesmÀssiga. OmrÄdet ligger Àven nÀra flera grönomrÄden, inklusive JÀrvafÀltet - ett av lÀnets största naturreservat. HÀr kan du njuta av löpspÄr, picknickomrÄden och en kÀnsla av lugn och ro. Kista verkligen har nÄgot att erbjuda alla.

Kommunikationer

Kollektivtrafiken i Kista Àr bÄde effektiv och omfattande. Tunnelbanan tar dig till Stockholm Central pÄ bara ca. 17 minuter, medan busslinjer erbjuder bekvÀm transport till Barkarby, Sollentuna och SpÄnga. För dem med internationella eller inrikes resplaner Àr Arlanda flygplats lÀttillgÀnglig. Med flygbussar som avgÄr var 20:e minut kan du komma till flygplatsen pÄ ungefÀr 30 minuter.


Dokument

Ekonomi
Avgift
6 290 kr/mån
Kommentar, månadsavgift
VÀrme, kallvatten, kÀllarförrÄd. Det tillkommer en kostnad för Bahnhof (bredband 1000/1000 Mbit/s, IP-Telefoni) samt Sappa TV om 115 kr/mÄnad. Utöver ovan angiven mÄnadsavgift tillkommer Àven en avgift för varmvatten. MÄnadsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmÀtt förbrukning
Försäkring
261 kr/mån
Hushållsström
356 kr/mån
Bostadsrättstillägg
10 kr/mån
Varmvatten
100 kr/mån
Internet/TV/IP-telefon
115 kr/mån
Sammanlagd driftskostnad
842 kr/mån
Antal personer i hushållet
1
Försäkring
Fastigheten Àr försÀkrad hos Stockholms Stads BrandförsÀkringskontor. I avtalet ingÄr styrelseförsÀkring.
BostadsrÀttstillÀggsförsÀkring ingÄr inte i avgiften. DÀrför Àr det viktigt att nya köparen tecknar ett bostadsrÀttstillÀggsförsÀkring via sitt hemförsÀkring.
Upplåtelseform
BostadsrÀtt
Överlåtelseavgift
1 208 kr, betalas av köpare.
Pantsättningsavgift
483 kr
Andel i förening
0,44311 %
Pantsättning
Àr inte pantsatt. Uppgiften Àr kontrollerad 2024-02-23.
Boendekalkyl
VÀlkommen att kontakta ansvarig fastighetsmÀklare om du vill ha hjÀlp med att upprÀtta en boendekostnadskalkyl.
Avgiftsförändringar
Avgiftshöjningen har genomförts med 10% frÄn och med den 1:a februari 2024.

Kalkyl
RÀkna pÄ ditt nya boende och boka en kostnadsfri vÀrdering av din befintliga bostad.

Området
Kista  i stockholm

Kista

VÀlkommen till Kista! HÀr bor du med nÀrhet till övriga Storstockholm dÄ kommunikationsmöjligheterna Àr mycket goda. Kista Àr Àven centrum för flera företag och dess kontor vilket gör att möjligheten att arbeta nÀra hemmet Àr mycket goda hÀr.


01
Fördelar med omrÄdet
Butiksgata/köpcentrum Stort shoppingutbud Restaurangtätt Stort nöjesutbud Bussar Restauranger Parker/Grönområden Tågstation Gym Bowling Sportbar Bio Tennis Tunnelbana

02
Kommunikationer

FrÄn Kista Àr det mycket lÀtt att ta sig kommunalt till vart du Àn önskar. Med tunnelbanans blÄ linje tar det ca 17 minuter in till Stockholm City varifrÄn övriga tunnelbanelinjer gÄr samt samtliga pendeltÄgslinjer som bland annat mot NynÀshamn, BÄlsta, Arlanda och Uppsala.

Tar du dig istÀllet med buss frÄn Kista i ca 6 minuter till Helenelund Station gÄr Àven hÀr pendeltÄg mot SödertÀlje, Arlanda och Uppsala.
Exempel pÄ andra bussar som gÄr frÄn Kista Àr 155 mot Brommaplan (23 min), 178 Mörby station / Danderyds sjukhus (7 min) och Jakobsbergs station (22 min).

Det har planerats att bygga ut en Kistagren av tvÀrbanan och detta förslag trÀdde kraft i början pÄ 2018. TvÀrbanan kommer Àven att gÄ till Bromma flygplats och Helenelund. För mer information om projektet, vÀnligen besök https://www.sll.se/tvarbanan-kista-helenelund.


03
Natur och fritid

I omrĂ„det finns flera sevĂ€rdigheter sĂ„ som Kista Science Tower och Victoria Tower. HĂ€r kan du Ă„ka upp och ta en fika eller bara titta pĂ„ utsikten. Är du shoppingsugen finns hĂ€r Ă€ven Kista Galleria med ett brett utbud av butiker och restauranger.

Är du mer av en friluftsmĂ€nniska gĂ„r det lika bra dĂ„ du lĂ€tt nĂ„r det milslĂ„nga JĂ€rvafĂ€ltet med fin natur och trevliga promenadstrĂ„k. Vill du hĂ„lla dig aktiv, men inte har tid att ta lĂ„nga promenader i skogen finns hĂ€r i Kista flertalet gym till ditt förfogande sĂ„ som Friskis&Svettis och Fitness24seven.


04
Barnomsorg och skolor

I Kista finns flertalet förskolor sÄ som Förskola Personalkooperativet JÀrvagÄrden, Förskola Fröhuset och Förskolan Minichipsen AB.
Om man ser till grundskolor i omrÄdet finns bland annat Kista grundskola (F-9) och Internationella Engelska Skolan Kista (4-9).
För mer information om Stockholm Stads skolor, vÀnligen besök https://www.stockholm.se/ForskolaSkola/.


05
Affärer och restauranger

I och med Kista Galleria som ligger i hjĂ€rtat av Kista med sina 180 butiker och restauranger Ă€r servicen i omrĂ„det mycket god. HĂ€r finns Ă€ven biograf Filmstaden Kista samt O’Learys med bĂ„de Bowling och Gokartbana.


AnvÀnd kartan
X

Platser

HTCafé

20 m


SUBWAY

124 m


McDonalds

124 m


Moe's Burger

130 m


Zan By Pong

137 m


Svenska Internationella Förskolan i Kista

143 m


Förskolan Minichipsen AB

190 m


Thoren Innovation School

197 m


Skola

223 m


Internationella Engelska Skolan Kista

251 m


Prima Gross

280 m


Harmony Straw

340 m


Kista Grossen

406 m


Lidl

420 m


MATKANONEN

432 m


Helenelund

1,25 km


Helenelunds station

1,25 km


Sollentuna

2,64 km


Spånga

3,43 km


Spånga station

3,46 km


Kista Bus Station

164 m


Kista centrum

187 m


Kista

208 m


Kista gård

359 m


Norgegatan

395 m


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

  • Tågstation
    Helenelund
    1,25 km
    7 min
    5 min
    22 min
  • Hållplats
    Kista Bus Station
    164 m
    1 min
    1 min
    3 min
  • Hav
    2,82 km
    11 min
    12 min
    48 min
  • Sjö
    591 m
    2 min
    4 min
    14 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Ender eller Farzad!

Ender Karaman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Farzad Mirzazadeh

Assisterande mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1
MĂ€klarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjÀlpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mÀklare
Kostnadsfri vÀrdering av min bostad
Funderar du pÄ att sÀlja nu eller lÀngre fram? Boka en kostnadsfri muntlig vÀrdering och rÄdgivning idag.
Jag vill sÀlja min bostad
Fyll i formulÀret sÄ kontaktar vi dig och berÀttar mer om hur vi kan hjÀlpa till med försÀljningen och en riktigt lyckad affÀr.
Tack, vi har tagit emot din
förfrÄgan.
Vi kontaktar dig inom kort.