Mäklare i Sollentuna & Kista

Lisa Almgren

Lisa Almgren

Lisa Almgren

Fastighetsmäklare / Delägare

Talar

Mäklare i Sollentuna & Kista

Lisa Almgren

Jag heter Lisa och har haft privilegiet att skaffat mig bred erfarenhet av bostadsbranschen och har nu över 15 års erfarenhet. Som kontorschef för Mäklarhuset Täby är min största utmaning att på ett smart sätt få mäklarna att göra sitt allra yttersta och utnyttja sin fulla kompetens och kapacitet samtidigt som vi behåller våra nöjda kunder.

Mitt hjärta bultar extra för Gribbylund

Sen tio år tillbaka bor jag med min familj i Gribbylund. Ett helt underbart område som jag vill bo kvar i väldigt länge. Det är här jag tycker det är roligast att arbeta. Jag trivs så bra och känner till allt som är värt att veta, att jag kan övertyga köpare att vilja bo här i sömnen. Och det blir trovärdigt, eftersom jag själv bor här. Om du ska du sälja, bör du kontakta mig!

Mäklarhuset Täby - ett av Täbys äldsta och mest erfarna mäklerier!

Jag brinner för det här och anser att vi levererar en bättre mäklartjänst än våra konkurrenter vilket vi också bevisat nio år i rad med utmärkelsen "nöjdast kunder". Jag vill ständigt förnyas och förbättras, ingen är någonsin fullärd och det är tack vare feedback från mina kunder som detta är möjligt. För mig blir varje affär personlig och jag lägger ner själ och hjärta i varje steg.

"Jag har världens bästa jobb"
Google reviews
4.8

HittaMäklare
4.9Mäklare & medarbetare


Farzad Mirzazadeh

Fastighetsmäklare
Talar även engelska, persiska.

Ender Karaman

Fastighetsmäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska.

Lisa Almgren

Fastighetsmäklare / Delägare
Talar även engelska.

Kais Ghedamsi

Fastighetsmäklare / Delägare
Talar även engelska, arabiska, franska.

Sebastian Wallster

Nyproduktionsansvarig
Specialist nyproduktion
Talar även engelska.

Linn Edström

Fastighetsmäklarassistent
Talar även engelska.

Guy Wallster

Fastighetsmäklare
Senior partner
Talar även engelska.

Kundrecensioner

4,8

Kan varmt rekommendera Lisa både till köpare och säljare. Vi köpte vårt radhus i Gribbylund genom henne efter att tidigare varit på en annan visning vi ej var intresserade av och hon hörde av sig en period efter och sa att hon hittat det perfekta boendet för oss. Väldigt lyhört av henne att ha fångat upp det! Positivt för oss eftersom det verkligen var enligt våra önskemål för oss och även för säljarna som inte behövde lägga upp boendet och ha visningar. Jag tror att vi kom fram till ett pris vi båda var väldigt nöjda med samt var Lisa otroligt hjälpsam med alla frågor vi hade under köpprocessen som t.ex. besiktning då det var vårt första husköp. Lisa är en väldigt kompetent och lyhörd mäklare och hon kommer garanterat få uppdraget den dagen vi ska sälja.
Michael Afrem Munkhammar
Kan varmt rekommendera Lisa som hjälpte oss hitta vårat drömboende. Lyhörd, kunnig och tillgänglig genom hela processen. Stort tack!
Andrea Munkhammar
Köpet av vårt fina nya hus gick alldeles utmärkt tack vara god guidning och mycket professionellt agerande av mäklaren Lisa Almgren. Stort tack!
Gustav Notander
Lisa Almgren: trevlig, proffsig, snabb och kommunikativ
lottie wahlin
Lisa Almgren var superproffsig och mycket engagerad i min försäljning. Kände mig trygg igenom hela processen. Kan varmt rekommendera henne.
Anette Wigdell

Hitta till oss


Mäklarhuset Sollentuna & Kista Turebergsleden 101 191 48 Sollentuna

Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.