Dijkmans väg 10

Dijkmans väg 10

Slutpris

5 550 000 kr


Gribbylund - sjösidan— Täby

Dijkmans väg 10


Slutpris
5 550 000 kr

Gribbylund - sjösidan— Täby

Trivsamt gavelradhus beläget på sjösidan av Gribbylund!

Välkommen till ditt drömhem vid sjön! Detta underbara gavelradhus, beläget på den natursköna sidan av Gribbylund, är en oas av komfort och bekvämlighet. Med sina 110 kvm och en tillhörande isolerad 10 kvm stor förrådsyta på tomten, erbjuder detta hem en perfekt balans mellan utrymme och funktionalitet. Det barnvänliga området är en perfekt match för familjer som söker en trygg och populär miljö och endast några hundra meter ner till Rönningesjön. Med två stora sovrum och möjlighet till bygga fyra, kan du skapa din drömsovplats och samtidigt ha plats för gäster eller växande familjemedlemmar. Köket är stilfullt och rymligt från HTH-kök i ek bjuder in till kulinariska äventyr och gemensamma måltider samt öppen planlösning in mot matsal och vardagsrum. Huset är väl omhändertaget och nuvarande ägare har bott där i 39 år. Med andra ord både ett hus och område som man trivs i! De stora och dyra renoveringarna är gjorda såsom kök och badrum så man kan fokusera på detaljer och ytskikt för att anpassa detta hem till sin egna stil med ganska små medel. Extra stor och lummig tomt för att tillhöra ett radhus och här finns körsbärsträd, jordgubbsplantor, buskar och blommor av alla de sorter. Framsidan på tomten ger det optimala solläget och här har du sol från morgon till kväll. Baksidan erbjuder även den en trevlig trädgårdsyta med delvis inbyggd altan för regniga dagar eller om solen är för varm. Forsytsiahäcken på framsidan ger ett bra insynsskydd varje sommar men trädgården erbjuder också både krokus, tulpaner, syrenhäck och kaprifol. Detta är inte bara ett hus, det är en plats där familjen kan skapa minnen och njuta av vardagens enkla glädjeämnen.


Boarea/biarea
110/10 kvm
Driftkostnad
46 600 kr/år
Tomtarea
296 kvm
Rum
4 rum (2-4 sovrum)
Såld
2023-12-14

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna radhus på Dijkmans väg såldes av oss 2023-12-14. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Dijkmans väg.

Boka värdering

Lisa Almgren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.