Alliansvägen 92

Alliansvägen 92

Slutpris

5 250 000 kr


Gribbylund— Täby

Alliansvägen 92


Slutpris
5 250 000 kr

Gribbylund— Täby

Stor terrass i söderläge!

+ ACCEPTERAT PRIS
+ Bästa solläget
+ Renoverat, bara att flytta in
+ Fyra stora sovrum
+ Nytt tak och ny värmepanna
+ Stor terrass med underhållsfritt golv

Optimala boendet för dig som önskar en utmärkt solposition och en rymlig terrass för grillkvällar och trevligt umgänge med vänner, utan att behöva ägna tid åt trädgårdsarbete. Denna pärla är strategiskt belägen på en eftertraktad adress i Gribbylund och erbjuder en fantastisk utsikt över takåsarna. Radhuset har genomgått en stilfull renovering, vilket innebär att du kan flytta in direkt utan krångel. Med takbyte, nästan samtliga fönster utbytta och en ny värmepanna är de krävande och kostsamma investeringarna redan avklarade. På övervåningen finner du tre sovrum och ett badrum. På bottenvåningen möts du av ett stort kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Här har säljaren valt att sätta upp en vägg för ett extra sovrum, men denna kan enkelt demonteras för att ge plats åt ett rymligt vardagsrum med matplats (se alternativ planlösning samt bild). Direkt från vardagsrummet har du tillgång till den fantastiska terrassen. Badrummet är utrustat med tvättmöjligheter, och det finns även ett praktiskt förråd under trappan för extra förvaring. Boendet ligger centralt i Gribbylund med närhet till kollektivtrafik, förskolor, skolor och Ica för bekvämlighet. Med cykeln tar du dig på 3-4 minuter till de populära badplatserna och utegymmet vid Rönningesjön. Åt andra hållet, på samma avstånd, hittar du Ensta och Stolpaskogen. Om du föredrar bil tar det cirka 7 minuter till Täby Centrum, medan en avkopplande promenad tar ungefär 20 minuter. Detta boende erbjuder allt du kan önska dig när det gäller läge, bekvämlighet och trivsel. Ta chansen att bosätta dig på en av Gribbylunds mest attraktiva adresser och njut av det ultimata solläget på din fantastiska terrass. En unik möjlighet att skapa ditt drömhem!


Boarea
112 kvm
Driftkostnad
39 800 kr/år
Tomtarea
134 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2024-03-13

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna radhus på Alliansvägen såldes av oss 2024-03-13. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Alliansvägen.

Boka värdering

Lisa Almgren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.