Kabeluddsvägen 16

Kabeluddsvägen 16

Slutpris

4 000 000 kr


Gribbylund - sjösidan— Täby

Kabeluddsvägen 16


Slutpris
4 000 000 kr

Gribbylund - sjösidan— Täby

En pärla på Kabeluddsvägen!

VISNING 27/10 OCH 30/10! Äntligen finns chans att förvärva en av de populära 3:orna på Kabeluddsvägen. Bostaden är på 97 kvm och alla ytskikt är renoverade. Två stora sovrum varav det ena kan delas av till två rum. Stor terrass utmed hela lägenheten i rakt söderläge. Denna diamant får man inte missa, det är sällan 3:orna i den här föreningen kommer ut till salu. För att de är så populära och när man väl bott här vill man inte flytta härifrån.

Nära till bra förskolor och skola (F-5), busshållsplats till Täby Centrum eller Danderyds sjukhus och gångavstånd till Gribbylund Centrum med ICA butik, Bibilotek och restauranger. Bäst av allt är nog närheten till härliga Rönningesjön med alla dess badplatser och Rönninge By (4H-gård) med hästridning för de minsta och våfflor, eller varför inte starta dagen med en stand-up-paddle tur på en stilla sjö med fågelsång i bakgrunden.


Boarea
97.3 kvm
Avgift
4 376 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-11-03

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna lägenhet på Kabeluddsvägen såldes av oss 2022-11-03. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Kabeluddsvägen.

Boka värdering

Lisa Almgren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.