Stockvägen 16

Stockvägen 16

Slutpris

6 600 000 kr


Gribbylund— Täby

Stockvägen 16


Slutpris
6 600 000 kr

Gribbylund— Täby

Ett bättre läge och möjlighet att skapa sitt drömboende får man leta efter!

Ett bättre läge och möjlighet att skapa sitt drömboende får man leta efter! På sjösidan av Gribbylund ligger detta trevliga parhus vars baksida angränsar mot en stor grön samfällighet. Huset är i stort sett i original men väldigt välbevarat och väl omhändertaget. Här har du tre sovrum ( kan byggas om till fyra), en vind som går att inreda (uppskattningsvis 15-20 kvm), carport med inbyggd vind och ett förråd i anslutning, inte mindre än tre uteplatser så att du kan följa solens strålar från morgon till sena kvällen. Huset ligger i den bästa delen av Gribbylund med bara 2-3 min promenad till Täbys bästa förskola och närmaste busshållsplats. Täby Friskola som också är fantastisk och har åk 0-5 ligger 5 min bort. Till Gribbylunds Centrum där det finns Bibliotek, Ica, café, restauranger, tobaksaffär m.m. är det ca 7 minuters promenad till. Du har också bara minuters promenad ner till Rönningesjön som nog är det bästa med hela Gribbylund. Runt sjön finns ett trevlig motionsspår på ca 7 km, flera olika badplatser, utomhusgym och Rönninge by som är en mycket populär 4H-gård, lekplatser och mycket annat. Vill du bo i barnvänligt och i ett mycket populärt område i ett hus om 110 kvm med möjlighet till ca ytterligare 15-20 kvm om man inreder vinden, är detta huset för dig!


Boarea
110 kvm
Driftkostnad
33 110 kr/år
Tomtarea
340 kvm
Rum
4 rum (3-5 sovrum)
Såld
2021-11-09

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna parhus på Stockvägen såldes av oss 2021-11-09. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Stockvägen.

Boka värdering

Lisa Almgren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.